Terrassa FC-Olímpic Floresta: derbi comarcal a Terrassa

Terrassa FC-Olímpic Floresta: derbi comarcal a Terrassa

El Terrassa FC de futbol sala rebrà l’Olímpic La Floresta al Pavelló de La Maurina amb l’objectiu de sumar un nou triomf. Els de La Floresta van acabar segons la passada campanya a Tercera. Mentrestant, el Terrassa FC B, líder i amb 12 jornades seguides puntuant (11 triomfs i un empat), visita el Savall amb la missió de guanyar i conservar el lideratge.

Terrassa FC Dimecres, 13 Març 2024

El matx es preveu igualat. Així va ser-ho, almenys, el de la primera volta, el 4 de novembre de 2023, resolt amb un 4-4 amb dianes d’Iborra, dues de Diego Blanco i Tofi. Els vermells es van situar líders en solitari. Ara, l’objectiu rau a assegurar un final de campanya sense ensurts.

Curiosament, en futbol sala masculí, el primer partit de la història de la secció de futbol sala del Terrassa FC es va disputar el 6 d’octubre de 2019, a Primera Catalana, i l’Olímpic La Floresta B es va inclinar davant el Terrassa FC per 0-2 (Mota, Gumà). Després d’un 2-4 a la Copa Catalunya, el 9 de febrer de 2020 el Terrassa FC va golejar l’Olímpic La Floresta B per 9-2 (San Juan 3, Herrera, Guil, Bordes, Boujmadoul, Lázaro, Pastelero). El curs següent, el 4 d’octubre de 2020, a Primera Catalana, el Terrassa FC va vèncer l’Olímpic La Floresta B per 1-5 (Borrego 3, Pastelero 2).

La campanya del títol de Primera Catalana i l’ascens a Divisió d’Honor catalana, el 16 de gener de 2022 un tsunami anomenat Terrassa FC va devastar l’Olímpic La Floresta B per 2-12 (Borrego, Toni Sánchez 3, Romero 2, Lázaro 2, Guillem Golanowski, Bartek Golanowski 2, Algaba). El balanç és positiu pel Terrassa FC de futbol sala (comptant femení i masculí): cinc triomfs, un empat i tres ensopegades, 39-21 en gols.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix