Cerdanyola-Terrassa FC: bonics records

Cerdanyola-Terrassa FC: bonics records

Records entranyables impregnen la visita del Terrassa FC a Cerdanyola del Vallès. Els de Chus Trujillo, vuitens amb 33 punts després de batre Andratx (0-2) i Penya Independent (1-0), compten amb tres punts de marge sobre la zona de perill, mentre que el Cerdanyola, quinzè amb 26 punts i dos partits seguits sumant (empat i victòria), estan immiscits de ple en zona de descens.

Terrassa FC Dimecres, 06 Març 2024

El balanç particular ha estat força equilibrat durant diverses campanyes, però darrerament s’està decantant a favor del Terrassa FC: 11 victòries, 7 empats i 4 derrotes, 38 gols a favor, 20 en contra. Dels esculls previsibles del matx n’és prova fefaent l’1-1 de la primera volta, el 28 d’octubre de 2023, amb diana de Cervera.

Més enllà de l’ensopegada de fa dues temporades (esmenada pel triomf per 3-1 a casa), dos triomfs contra el Cerdanyola a la fase d’ascens del curs anterior van aplanar el camí cap a la Segona RFEF, que el Terrassa FC va aconseguir a la Lliga. Els cerdanyolencs van ascendir a la promoció contra el Sant Andreu.

Així, la victòria del 2 de maig de 2021 a Cerdanyola per 1-2, amb dianes d’Àlex Fernández de penal i Arranz, va afermar els vermells en la segona posició  (zona d’ascens directe). A l’acabament de la Lliga (fase d’ascens), els terrassistes van acabar tercers, però com que el Vilafranca no podia ascendir, en ser filial d’un Lleida que no va fer el salt de categoria, el Terrassa FC va accedir a Segona RFEF. A casa, l’11 d’abril de 2021, en la mateixa fase, el Terrassa FC va batre el Cerdanyola per 2-1, amb gols d’Àlex Fernández, de penal, i Lucas Viña.

En l’anterior precedent a Cerdanyola, el 6 d’octubre de 2019, el Terrassa FC va vèncer per 0-2, amb doblet d’Arranz. En la campanya pretèrita, l’11 de setembre del 2018, tots dos conjunts van signar taules per 1-1 (gol de Toledo). A Cerdanyola del Vallès, l’11 de maig del 2014 a La Bòbila i el 14 de maig del 2017 a Les Fontetes, els terrassistes van assolir dues promocions d’ascens. Un 2-3 el 2014 i el 0-2 (Raíllo, de penal, i Nils) del 2017 va confirmar matemàticament dues promocions. 

En temporades anteriors, els terrassistes van empatar a Cerdanyola i van vèncer a l’Olímpic: 0-0 i 1-0 (Toro), 1-1 i 2-0 (dianes d’Arranz i Daisuke). El primer duel a Cerdanyola, un amistós el 15 d’agost del 2012, va acabar 0-0. El primer matx oficial, el 2013-14, va coincidir amb el 2-3 (Pedro, Gallar i Montoro). Aquests bonics records acompanyaran un duel intens.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix