Grans xifres golejadores de Toni Sánchez i Diego Blanco amb el Terrassa FC

Grans xifres golejadores de Toni Sánchez i Diego Blanco amb el Terrassa FC

El Terrassa FC de futbol sala camina ferm en la seva estrena a Tercera Nacional i així ho va confirmar la victòria per 5-2 contra el Mataró. Amb 26 punts, els vermells es consoliden a la zona mitjana i van acumulant registres estadístics  cada vegada mes cridaners.

Terrassa FC Dimarts, 05 Març 2024

Així, el davanter Toni Sánchez ja amassa 122 gols amb la samarreta del Terrassa FC (114 a la Lliga, 3 a la Copa Catalunya i 5 en amistosos). El veterà Diego Blanco demostra dia rere dia la seva passió per aquest esport i ja ha anotat 72 dianes (67 a la Lliga, 3 a la Copa Catalunya i 2 en amistosos), que són 73 si hi sumem una en futbol platja. També va col·laborar en atac, abans de lesionar-se, Borregao, que porta 53 gols (49 a la Lliga, un a la Copa Catalunya i 3 en amistosos), 56 afegint-hi tres de futbol platja.

Aquesta temporada també està destacant molt l’aportació ofensiva de Tofi i Iborra. Així, Tofi ja ha anotat 17 dianes (15 a la Lliga, 1 a la Copa Catalunya, una en un amistós), i Iborra 16 (15 a la Lliga, una en un amistós). En el cas d’Iborra, si l’hi sumem el tres gols de futbol platja, ja en porta 19. El secret terrassista és haver construït una gran família que està sabent superar lesions i altres contingències. El compromís ofensiu i defensiu de l’equip està permetent competir a gran nivell en una categoria molt exigent.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix