El Terrassa FC goleja 4-1 el Manlleu i escala quatre posicions

El Terrassa FC goleja 4-1 el Manlleu i escala quatre posicions

El conjunt de Vacas signa el resultat més voluminós de la jornada i suma dos nous golejadors: Velillas i Joel Cañaveras.

Terrassa FC Dilluns, 24 Octubre 2016

El Terrassa FC d’Agustín Vacas s’ha estrenat amb una contundent victòria (4-1), amb remuntada inclosa, contra l’AEC Manlleu. Els terrassistes han superat el penúltim classificat, després de signar una bona segona part davant un rival que als últims minuts ha jugat amb nou homes. El Terrassa FC ha tornat a sumar tres punts gràcies a les dianes de Raúl Torres (58’), Raíllo (65’), Velillas (76’) i Joel Cañaveras (89’). Abans, el visitant Martí havia avançat en el marcador a l’AEC Manlleu al minut 16.

La victòria del Terrassa FC, que permet a l’equip de Vacas escalar quatre posicions i saltar de l’onzena a la setena posició, és a més el resultat més voluminós de l’11a jornada i aporta dos nous golejadors vermells. Les dianes del davanter Velillas i el defensa Joel Cañaveras són les primeres de tots dos amb la samarreta vermella.

Raúl Torres i Raíllo, amb quatre gols cadascun, són els màxims realitzadors del Terrassa FC. Amantini suma dues dianes i Grasa, Enric Vega, Velillas, David López, Dani Pujol i Joel Cañaveras han signat un gol cadascun.

El Terrassa FC, que té les posicions de ‘play-off’ a sis punts, suma 16 gols a favor i 12 en contra. Amb el triomf contra el Manlleu, el 19è de la història (i 60 gols a favor) davant aquest equip, el Terrassa FC registra fins al moment un balanç de quatre triomfs, tres empats i quatre derrotes.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix