Terrassa FC- Sant Joan de Vilassar FS: La Maurina ha de ser un fortí

Terrassa FC- Sant Joan de Vilassar FS: La Maurina ha de ser un fortí

El Terrassa FC de futbol sala, en ratxa després de sengles victòries a domicili (6-7 al Prosperitat-Everest i 1-3 al Castellar), rebrà el Sant Joan de Vilassar FS amb la voluntat de convertir el Pavelló de La Maurina en un veritable fortí.
Terrassa FC Dijous, 15 Febrer 2024

Els vermells, setens amb 23 punts volen traslladar la bonança als partits de casa. Els del Maresme, amb 16 punts, lluiten per evitar la zona de perill i, de fet, estan empatats amb els equips que marquen la promoció de permanència i el descens. L’únic referent és el de la primera volta. El 7 d’octubre de 2023, el Terrassa FC es va imposar a Vilassar per un èpic 4-5 (gols de Borregao, dos de Tofi, Diego Blanco i Iker), en una de les clàssiques i espectaculars remuntades vermelles i amb gran dosi de patiment final. L’equip es va situar colíder, tot i que ha estat impossible mantenir aquest ritme per diversos factors (lesions i sancions, sobretot). Els del Maresme van ser quarts la passada campanya, el que en demostra el potencial.

Contra el filial del Vilassar, el balanç és positiu per al Terrassa FC: dues victòries i un empat, 20 gols a favor i 8 en contra. El 2 de maig de 2021, a Primera Catalana, el Terrassa FC va escombrar el Sant Joan de Vilassar B per 7-2 (Sergio Blanco 3, Delgado, Guillem Golanowski 2, Domínguez). El curs següent va ser gloriós per al Terrassa FC de futbol sala. L’11 de desembre de 2021, a Primera Catalana, els vermells van endossar-li al Sant Joan Vilassar un brutal 1-8 (Lázaro 2, Toni Sánchez 2, Romero, Borregao 2, Algaba). El 24 d’abril de 2022 el Sant Joan de Vilassar B va empatar 5-5 (Romero, Toni Sánchez 2, Algaba, Domínguez). Calia un punt per aconseguir el títol, que va arribar quatre dies després a Mollet (3-6), la bonica nit del 28 d’abril de 2022. Ara cal intentar que La Maurina acabi amb un nou somriure.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix