Torrent-Terrassa FC: primera visita a Sant Gregori

Torrent CF-Terrassa FC: primera visita a Sant Gregori

El Terrassa FC de Chus Trujillo, animat pel triomf a l’Olímpic contra el Formentera (2-1) i les sis jornades seguides invicte, visitarà per primer cop en la seva història el Municipal Sant Gregori (amb una capacitat de tres mil espectadors) per enfrontar-se al Torrent CF, conjunt ascendit des de Tercera Federació la temporada passada.
Terrassa FC Dimarts, 06 Febrer 2024

L’únic referent contra els valencians és el 0-1 de la primera volta, que va desencadenar el canvi d’entrenador i l’aposta canària. De fet, amb Chus Trujillo, el Terrassa FC, desè a la classificació, porta un balanç ben positiu de 6 triomfs, 7 empats i 3 ensopegades, 20 gols a favor i 17 en contra. La prioritat egarenca és allunyar-se dels llocs de perill i, si s’escaigués, intentar aspirar a zones altes en un esprint que haurà de ser molt poderós.

Creat el 1922, el club torrentí va assolir el primer ascens a Tercera el 1965. Va descendir-ne i va romandre en categories regionals fins al 1982. El 1990 va ascendir a Segona B, però va descendir-ne de seguida. El 1993 el club va desaparèixer, però el 2006 va recuperar el seu nom. Torrent, amb uns 85.000 habitants, és un municipi valencià de la comarca de l’Horta Sud.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Marc Ferret

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix