Raúl Torres: “Estic molt il·lusionat per tornar a casa”

Raúl Torres: “Estic molt il·lusionat per tornar a casa”

El terrassenc Raúl Torres Abad de Segona B s’incorpora al Terrassa FC i ho fa amb ganes: “El meu objectiu primordial és ascendir amb el Terrassa FC".

Terrassa FC Dilluns, 13 Juny 2016

Raúl Torres des de fa unes hores ets jugador de Terrassa FC 16/17, com et sents?

Molt content i molt il·lusionat pel projecte i l’oportunitat que em brinda el Terrassa FC una altra vegada. Estic molt il·lusionat per tornar a casa.

Què et fa fitxar pel Terrassa FC?

El projecte de Jordi Cuesta és tot il·lusió i el fet de tornar al Terrassa FC és una idea que sempre havia parlat amb la família, amb la meva parella i amb els amics. Sempre he pensat que el dia que el Terrassa FC m’obrís les portes i el projecte fos emocionant no miraria altres categories i tornaria a casa.

Això de tornar al Terrassa FC ho has tingut sempre molt clar?

Sí, sempre. Quan vaig marxar la meva intenció era tornar. No sabia quant temps passaria, però aquí he sigut molt a gust i era molt estimat. Va ser una pena que el Terrassa FC baixés a Tercera, però ara hi ha un projecte interessant per ascendir.

Com ho viu un terrassista des de fora? Has seguit l’equip?

Sí, tot i que la Tercera no l’he seguit molt al Terrassa FC sempre. Em feia ràbia veure el Terrassa en risc de perdre la categoria, que la gent no vingués a l’Olímpic, que els jugadors pateixin per no treure bons resultats… Es passa malament.

La gent t’estima. A través de Facebook i Twitter ho han desmostrat. Els aficionats et recorden i s’alegren que hagis tornat.

Sí, tota la meva vida he estada vinculada al Terrassa FC, des del futbol base fins al primer equip. En un camp com aquest, en una ciutat com aquesta i en un club important com aquest, la gent sap que ets de la casa i t’estima i està il·lusionada.

On has jugat? Com t’han tractat?

He donat moltes voltes [riu]. He recorregut tota Espanya i m’han tractat molt bé. Des que vaig sortir he tingut la sort de trobar bons vestuaris, bons entrenadors que han confiat en mi i he pogut fer bones temporades i moltes amistats. La meva experiència la recomanaria a tothom, perquè ha estat molt satisfactòria per a mi.

Recorda’ns els equips en els que has estat.

Quan vaig sortir del Terrassa FC vaig marxat cedit al Burgos i després vaig fitxar a Hong Kong, per un equip de Primera Divisió, i ja més tard Lanzarote, Cultural, Ronda…

Com és allò de Hong Kong?

Allò és un espectacle. És per anar-se a viure allà. Ho recomano moltíssim, encara que sigui per passar unes vacances. Per a mi és el lloc més bonic on he estat. La gent que vegi el reportatge de ‘Callejeros viajeros i ja veuràs com al·lucina [riu].

Ets el quart fitxatge confirmat del Terrassa FC. Què et semblen les incorporacions?

Molt bé. La gent s’ha de il·lusionar, perquè s’està signant a gent important d’aquesta categoria i superior. No puc estar més agraït perquè a sobre que torno s’està fent un projecte increïble amb aspiracions a Segona B.

Què ens dius de Toni Rodríguez? El coneixes? Alguna referència d’ell?

Sí, el conec de fa moltíssims anys. És amic del meu germà, van anar al col·legi junts. Ell va estar al futbol base del Terrassa FC i tinc amistat amb ell, no de parlar-nos freqüentment, però sí que ens coneixem i ens saludem. Em sembla molt bona gent. No l’he tingut com a entrenador, però m’han parlat molt bé d’ell. És el tipus d’entrenador que m’agrada, ja que a ell l’agrada tenir la possessió de la pilota i el joc associatiu. Crec que aquest any gaudirem molt amb Toni Rodríguez i el seu equip d’ajudants.

Fa pocs minuts has tingut un retrobament aquí amb Pepe. L’hi preguntem a tots els ex terrassistas. Com és Pepe?

Pepe és el crac de Terrassa i del club. És una persona que el dia que no estigui vinculada al club es trobarà molt a faltar. Tots els que hem estat amb ell tenim paraules bones. És l’únic encarregat de material que he tingut que mai s’enfada, t’ho dóna tot i viu per i per al club.

Alguna anècdota que recordis amb ell?

La veritat és que tinc molt mala memòria [riu]. Recordo quan el Terrassa FC va pujar a Segona i vam ficar a Pepe a la dutxa. També una vegada que els jugadors vam reunir diners per pagar-li, perquè el club volia baixar-li el sou. Recordo que li dèiem que digués algunes paraules i ell no podia perquè s’emocionava.

Un últim missatge a l’afició, Raúl. Què els diem?

Que s’il·lusionin igual que ho estic jo i si poden que es facin socis i s’animin a venir a veure els partits. Ho donarem tot pel club. El meu objectiu primordial és ascendir amb el Terrassa FC. Tenia ofertes per quedar-me a Segona B, però he valorat altres coses i amb la meva edat la categoria és el de menys. Estic súper il·lusionat.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix