Agustín Vacas, nou entrenador del Terrassa FC

Agustín Vacas, nou entrenador del Terrassa FC

El barceloní Agustín Vacas és des d'avui nou entrenador del primer equip del Terrassa FC. Amb experiència com a entrenador a l'AE Prat i el FC Martinenc, Vacas va ser jugador del Terrassa FC durant el període 1994-1996 i 1997-2000.

Terrassa FC Dimecres, 19 Octubre 2016

Agustín Vacas Alonso (18/11/1972) és des d'avui nou entrenador del Terrassa FC. Vacas, que ha estat director esportiu i coordinador al futbol base a l'AE Prat, té experiència com a entrenador al FC Martinenc i al club potablava on va es proclamar campió de Tercera Divisió i va aconseguir per primer cop a la història de l'AE Prat l'ascens a Segona Divisió B la temporada 2011-12.

El tècnic barceloní, que va ser jugador del Terrassa FC durant cinc temporades (1994-1996 i 1997-2000), també ha defensat la samarreta del FC Martinenc, el FC Barcelona B, el GD Chaves, el CE L'Hospitalet, el FC Cartagonova, el CF Badalona, el CF Gavà i l'AE Prat.

Respecte a la configuració del cos tècnic del Terrassa FC, l'entrenador de porters Miguel Àngel Álvarez serà també segon entrenador i ajudant d'Agustín Vacas. Pol Fosch, Víctor Vizuete, Àngel Gonzàlez, Pepe Mármol i Pablo Mazzariello continuen com a preparador físic, fisioterapeuta, delegat, encarregat del material i scouting, respectivament, del Terrassa FC.

A les 16.30h a la Sala VIP de l'Estadi Olímpic de Terrassa, roda de premsa de presentació del nou tècnic del Terrassa FC amb la presència del vicepresident esportiu del club, Ildefons Doblas.

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix