Agustín Vacas, nou entrenador del Terrassa FC

Agustín Vacas, nou entrenador del Terrassa FC

El barceloní Agustín Vacas és des d'avui nou entrenador del primer equip del Terrassa FC. Amb experiència com a entrenador a l'AE Prat i el FC Martinenc, Vacas va ser jugador del Terrassa FC durant el període 1994-1996 i 1997-2000.

Terrassa FC Dimecres, 19 Octubre 2016

Agustín Vacas Alonso (18/11/1972) és des d'avui nou entrenador del Terrassa FC. Vacas, que ha estat director esportiu i coordinador al futbol base a l'AE Prat, té experiència com a entrenador al FC Martinenc i al club potablava on va es proclamar campió de Tercera Divisió i va aconseguir per primer cop a la història de l'AE Prat l'ascens a Segona Divisió B la temporada 2011-12.

El tècnic barceloní, que va ser jugador del Terrassa FC durant cinc temporades (1994-1996 i 1997-2000), també ha defensat la samarreta del FC Martinenc, el FC Barcelona B, el GD Chaves, el CE L'Hospitalet, el FC Cartagonova, el CF Badalona, el CF Gavà i l'AE Prat.

Respecte a la configuració del cos tècnic del Terrassa FC, l'entrenador de porters Miguel Àngel Álvarez serà també segon entrenador i ajudant d'Agustín Vacas. Pol Fosch, Víctor Vizuete, Àngel Gonzàlez, Pepe Mármol i Pablo Mazzariello continuen com a preparador físic, fisioterapeuta, delegat, encarregat del material i scouting, respectivament, del Terrassa FC.

A les 16.30h a la Sala VIP de l'Estadi Olímpic de Terrassa, roda de premsa de presentació del nou tècnic del Terrassa FC amb la presència del vicepresident esportiu del club, Ildefons Doblas.

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix