Agustín Vacas, nou entrenador del Terrassa FC

Agustín Vacas, nou entrenador del Terrassa FC

El barceloní Agustín Vacas és des d'avui nou entrenador del primer equip del Terrassa FC. Amb experiència com a entrenador a l'AE Prat i el FC Martinenc, Vacas va ser jugador del Terrassa FC durant el període 1994-1996 i 1997-2000.

Terrassa FC Dimecres, 19 Octubre 2016

Agustín Vacas Alonso (18/11/1972) és des d'avui nou entrenador del Terrassa FC. Vacas, que ha estat director esportiu i coordinador al futbol base a l'AE Prat, té experiència com a entrenador al FC Martinenc i al club potablava on va es proclamar campió de Tercera Divisió i va aconseguir per primer cop a la història de l'AE Prat l'ascens a Segona Divisió B la temporada 2011-12.

El tècnic barceloní, que va ser jugador del Terrassa FC durant cinc temporades (1994-1996 i 1997-2000), també ha defensat la samarreta del FC Martinenc, el FC Barcelona B, el GD Chaves, el CE L'Hospitalet, el FC Cartagonova, el CF Badalona, el CF Gavà i l'AE Prat.

Respecte a la configuració del cos tècnic del Terrassa FC, l'entrenador de porters Miguel Àngel Álvarez serà també segon entrenador i ajudant d'Agustín Vacas. Pol Fosch, Víctor Vizuete, Àngel Gonzàlez, Pepe Mármol i Pablo Mazzariello continuen com a preparador físic, fisioterapeuta, delegat, encarregat del material i scouting, respectivament, del Terrassa FC.

A les 16.30h a la Sala VIP de l'Estadi Olímpic de Terrassa, roda de premsa de presentació del nou tècnic del Terrassa FC amb la presència del vicepresident esportiu del club, Ildefons Doblas.

 

PATROCINADORS PRINCIPALs

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORScentre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix