Terrassa FC-Arenys de Munt: repte davant el líder

Terrassa FC-Arenys de Munt: repte davant el líder

El Terrassa FC de futbol sala rebrà al Pavelló de La Maurina per primera vegada l’Arenys de Munt. El rival va acabar sisè la temporada passada a Tercera i ara ocupa el lideratge, mentre que els egarencs són tercers. El femení també s’estrena aquest curs contra aquest oponent.

Terrassa FC Dimarts, 21 Novembre 2023

Els egarencs, després de sumar cinc victòries seguides (algunes amb dosis de fortuna), han entrat en una fase de moderació de resultats, pal·liada pel 4-4 a La Floresta i el 5-5 a Sant Quirze del Vallès, sempre remuntant. Algunes baixes inesperades i les lògiques fluctuacions de rendiment han aturat la ratxa vermella. No obstant això, l’objectiu en arrencar la Lliga era la permanència, i de moment el Terrassa FC es manté a la zona alta de la classificació.

Contra l’Arenys de Munt (el municipi compta amb més de vuit mil habitants), el Terrassa FC, com a entitat, no ha jugat mai en cap secció. Sí que ho ha fet contra l’Arenys de Mar: el primer equip de futbol masculí el va superar el 18 de maig de 1947 a la Copa Catalunya per 0-3 (Artigas, Gabarró 2) i, el 25 de maig de 1947, per 5-1 (Gabarró 2, Artigas 2, Fargas). Singularitats d’una entitat gloriosa i centenària com el Terrassa FC.


Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix