La Nucía-Terrassa FC: primera visita a l’Olímpic Camilo Cano

La Nucía-Terrassa FC: primera visita a l’Olímpic Camilo Cano

El Terrassa FC de Chus Trujillo visitarà per primera vegada l’Olímpic Camilo Cano per enfrontar-se al CF La Nucía, descendit la temporada passada de Primera Federació. Els egarencs, amb 11 punts i en zona de descens, mesuraran les seves possibilitats contra el cuer, que suma 6 punts.

Terrassa FC Dijous, 16 Novembre 2023

Tot i la clara millora en joc i en resultats des de l’arribada del nou entrenador, algunes xifres poden inquietar l’aficionat. En les tres últimes jornades, l’equip suma dos punts de nou possibles (amb l’eximent de la polèmica al camp de l’Europa) i, en tota la Lliga, en onze jornades, només ha pogut sumar dues victòries. Aquesta és la dada més preocupant, ja que, amb el sistema dels tres punts, el empats (cinc fins ara) penalitzen, i molt. Per sortir de la zona de perill cal sumar de tres en tres, tot i que segons les circumstàncies dels partits més val empatar que no sumar.

Els de la Marina Baixa, al nord de Benidorm, van néixer el 1995, a iniciativa de l’Ajuntament, amb l’objectiu de retornar el futbol a la ciutat. El 2021-22 va accedir a Primera Federació, però va descendir a l’esprint final. L’equip pertany a una agència esportiva americana. La localitat compta amb uns 18.600 habitants.


Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Marc Ferret

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix