Cerdanyola del Vallès-Terrassa FC: nou duel comarcal

Cerdanyola del Vallès-Terrassa FC: nou duel comarcal

El Terrassa FC jugarà al camp del Cerdanyola del Vallès un nou derbi comarcal, després del que va disputar en el triangular de la primera fase del Torneig d’Històrics (0-1 a favor del Terrassa FC, amb gol de Carla Sánchez). Les egarenques porten 16 punts, i el Cerdanyola 19, amb un partit menys.
Terrassa FC Dijous, 16 Novembre 2023

El balanç amb el Cerdanyola és força equilibrat, tot i que favorable a les egarenques: quatre triomfs, un empat i tres derrotes, 23-12 en gols. El primer referent, el 13 d’octubre de 2018, a la Lliga de Preferent, a Cerdanyola, va permetre al Terrassa FC guanyar per 2-4, amb gols de Yael Domene, Martín, Plaza i Anna Cris. A la segona volta, el 17 de febrer de 2019, el Terrassa FC va golejar el Cerdanyola per 6-1 (doblets de Plaza i Judit Domene, i gols de Ballesteros i Boza).

Les terrassistes van amassar un 6-0 favorable el 5 de març de 2022, també a Preferent, amb dianes de Delba (3), Jiménez, Sellarés i Desi. El darrer referent a la Lliga correspon a la temporada passada, a Preferent (fase d’ascens), el 7 de maig de 2023, resolt a domicili amb un 2-2, amb gol de Benítez i un en pròpia porteria.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix