Olímpic Floresta-Terrassa FC: nou derbi comarcal

Olímpic Floresta-Terrassa FC: nou derbi comarcal

El Terrassa FC de futbol sala, colíder amb 15 punts de 15 possibles després de la laboriosa victòria per 4-3 contra l’Estel Vallseca barceloní, visitarà l’Olímpic La Floresta al Pavelló Municipal de La Floresta amb l’objectiu de sumar un nou triomf. El rival va acabar segon la passada campanya a Tercera, tot i que ara suma 6 punts i es troba en zona mitjana-baixa.

Terrassa FC Dijous, 02 Novembre 2023

Els de Jorge Cobo saben que han de mantenir el brutal ritme actual per seguir el frec a frec amb el Ripollet, que també ha fet un ple de punts i és el favorit per ascendir. Caldrà un esforç col·lectiu per cobrir la baixa per sanció de Borregao, tot i que els rogencs porten moltes jornades amb absències per raons diverses i les han sabut combatre.

Curiosament, en futbol sala masculí, el primer partit de la història de la secció de futbol sala del Terrassa FC es va disputar el 6 d’octubre de 2019, a Primera Catalana, i l’Olímpic La Floresta B es va inclinar davant el Terrassa FC per 0-2 (Mota, Gumà). Després d’un 2-4 a la Copa Catalunya, el 9 de febrer de 2020 el Terrassa FC va golejar l’Olímpic La Floresta B per 9-2 (San Juan 3, Herrera, Guil, Bordes, Boujmadoul, Lázaro, Pastelero). El curs següent, el 4 d’octubre de 2020, a Primera Catalana, el Terrassa FC va vèncer l’Olímpic La Floresta B per 1-5 (Borregao 3, Pastelero 2).

La campanya del títol de Primera Catalana i l’ascens a Divisió d’Honor catalana, el 16 de gener de 2022 un huracà anomenat Terrassa FC va devastar l’Olímpic La Floresta B per 2-12 (Borregao, Toni Sánchez 3, Romero 2, Lázaro 2, Guillem Golanowski, Bartek Golanowski 2, Algaba). Ja amb l’equip campió, el relaxament va menar a l’1-4 de la segona volta. En tot cas, el balanç és molt positiu per al Terrassa FC de futbol sala (comptant femení i masculí): cinc triomfs i dues ensopegades, 33-14 en gols. Que segueixi la festa terrassista al derbi comarcal.Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix