David López: “Sento que el Terrassa FC és casa meva”

David López: “Sento que el Terrassa FC és casa meva”

El defensa egarenc David López fitxa pel Terrassa FC i se sincera: “Sempre em deien que jugaria al Terrassa FC i després de quatre anys crec que ja era el moment de signar”.

Terrassa FC Divendres, 17 Juny 2016

David un cop confirmat el teu fitxatge pel Terrassa FC, com et sents?

Em sento molt feliç per venir al Terrassa FC, perquè sento que és casa meva encara que mai hagi jugat aquí, i alhora amb pena per deixar un gran club com és el CE Europa, perquè m’han tractat molt bé.

Com t’ha anat aquesta darrera temporada allà?

Ha estat una temporada estranya, perquè la primera volta va anar molt malament. Vam estar fatal, però a poc a poc vam saber reconduir-ho i acabar bé malgrat no superar la primera eliminatòria al ‘play-off’. Sempre he estat molt a gust al CE Europa.

Per a algú de Terrassa jugar al Terrassa FC, en el primer equip de la ciutat, en un club històric, ha de ser especial i molt bonic…

Sí. Mai m’he marcat metes a l’hora de jugar en aquest o altre equip o categoria, però sempre em deien que jugaria al Terrassa FC. Després de quatre anys crec que ja era el moment de signar.

Què t’atrau de la trucada del Terrassa FC?

Jugar a la meva ciutat i els fitxatges que s’han fet, perquè tenen molt bona pinta. A part tinc molt bona relació amb la directiva i amb Álex Fernández em porto molt bé, el conec des de fa tres anys. Que ell vingués al Terrassa FC m’ha animat a venir a mi també.

Com és Àlex? Parla’ns com és com a jugador i com a persona.

Com a jugador és bestial, perquè té unes condicions brutals. Té un cop de pilota espectacular i sap llegir molt bé els partits. Com a persona és millor encara. És un home alegre, que sempre està de broma, però també és molt responsable. En la selecció vam crear un vincle molt fort i ens portem molt bé.

Ortega, Amantini, Raúl Torres… Què et semblen la resta d’incorporacions?

Al nivell d’Àlex o millor. A Amantini i Raúl Torres tothom els coneix, no cal que us expliqui com són. Em semblen jugadors que saben estar a dalt, que aguanten bé la pressió i que ajudaran molt al vestidor.

No has jugat mai al Terrassa FC, però a Pepe Marmol l’has de conèixer segur.

Sí, en l’etapa amb Miquel Olmo vaig estar a punt de signar i vaig tenir l’oportunitat d’estar amb ell uns minuts. Sé que és una persona que estima el club i es deixa la vida pel Terrassa FC. M’alegra que hagi estat reconegut per l’Ajuntament.

Quina és la teva trajectòria, David?

Vaig acabar l’etapa de juvenil al FC Barcelona i vaig marxar cedit a l’Sporting Mahones. Després a Bilbao, a la SD Lemona de Segona B i després ja he estat donant tombs i fora de Catalunya fins que vaig fitxar per la Rapitenca, Cerdanyola, Rubí i Europa.

És molt aviat per fer prediccions però, el Terrassa FC és un dels favorits?

Cal esperar a veure com es reforcen la resta d’equips. Pobla de Mafumet, Olot, Europa i Vilafranca tenen també molta qualitat. De moment té bona pinta i un comença a escoltar que la gent potser tem l’equip que està confeccionant el Terrassa FC.

Un missatge a l’afició, David. Què els diem?

Que confiïn en l’equip i en el projecte, perquè les coses s’estan fent bé i amb il·lusió. Els jugadors ens encarregarem de que vagin venint i endollin més gent. Sou tan necessaris com qualsevol jugador.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix