Terrassa FC-CN Caldes: partit d’alta volada

Terrassa FC-CN Caldes: partit d’alta volada

El Terrassa FC de futbol sala, llançat després dels triomfs contra Castellar (5-3) i Sant Joan de Vilassar (4-5), rebrà el CN Caldes FS al Pavelló de La Maurina amb l’objectiu de sumar un nou triomf a casa, després de l’assolit en la primera jornada contra el Castellar. Els egarencs són colíders (empatats a sis punts amb Prosperitat-Everest, Sant Quirze i Ripollet), i els calderins, cinquens amb quatre punts.

Terrassa FC Dimarts, 10 Octubre 2023

Els de Jorge Cobo estan demostrant una gran maduresa, que els permet salvar situacions extremes com la de Vilassar, on va caldre una gran remuntada arriscant amb el porter jugador, i on es van superar circumstàncies al límit (dos minuts amb un expulsat o nombroses baixes). Els vermells s’han conjurat per prolongar el somni de les darreres temporades, i ho estan aconseguint.

Els calderins van ser onzens la passada campanya. Els dos referents contra el Caldes (filial) van ser positius i talismans: dues victòries, 14-7 en gols, i títol de Lliga de Primera Catalana i ascens per al Terrassa FC. A casa, el 21 de maig de 2022, a Primera Catalana, el Terrassa FC, ja campió matemàtic, va golejar el Caldes B per 7-1 (Serrano, Toni Sánchez 5, Romero). A la pista del Caldes, a la primera volta, el 5 de febrer de 2022, el Terrassa FC va imposar-se per 6- 7 (cinc gols d’Antonio Sánchez i dos de Sergio Blanco; el Terrassa FC era primer amb 10 punts d’avantatge). Convertir La Maurina en un fortí serà clau per als vermells.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix