Sant Joan de Vilassar FS-Terrassa FC: de pesca pel Maresme

Sant Joan de Vilassar FS-Terrassa FC: de pesca pel Maresme

El Terrassa FC de futbol sala, animat pel triomf per 5-3 contra el Castellar en l’estrena a Tercera Nacional, visitarà el Sant Joan de Vilassar FS al Pavelló Municipal Paco Martín amb la intenció de sumar en la primera visita egarenca a la nova categoria.
 
Terrassa FC Dimecres, 04 Octubre 2023
Els del Maresme van ser-hi quarts la passada campanya, mostra del seu potencial, tot i que en la primera jornada de l’actual Lliga van ser golejats per 10-0 a la pista del Gràcia. Els referents contra aquest rival se centren en els envits amb el filial, amb un balanç positiu de dues victòries i un empat, 20 gols a favor i 8 en contra. El 2 de maig de 2021, a Primera Catalana, el Terrassa FC va golejar el Sant Joan de Vilassar B per 7-2 (Sergio Blanco 3, Delgado, Guillem Golanowski 2, Domínguez).
 
La temporada següent va ser inspirada per al Terrassa FC de futbol sala. L’11 de desembre de 2021, a Primera Catalana, el tornado terrassista va destrossar el Sant Joan Vilassar per 1-8 (Lázaro 2, Toni Sánchez 2, Romero, Borregao 2, Algaba). A la segona volta, els egarencs, a sis jornades del final, podien ser campions si guanyaven el 24 d’abril de 2022 el Sant Joan de Vilassar B, que lluitava per la salvació. El 5-5 (Romero, Toni Sánchez 2, Algaba, Domínguez), amb punt salvat in extremis pels vermells, va ajornar el títol. Calia un punt per aconseguir-lo, i l’eufòria es va desfermar quatre dies després a Mollet (3-6), la inoblidable nit del 28 d’abril de 2022. El Terrassa FC voldrà estendre les seves xarxes i que la pesca a Vilassar sigui fecunda.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix