Comunicat mèdic del Terrassa FC, 14/09/2023

Comunicat mèdic del Terrassa FC, 14/09/2023

Els terrassistes Àlex Fernández i Badal, únics jugadors que es perdran al 100% el partit de lliga contra el RCD Espanyol B.

Terrassa FC Dijous, 14 Setembre 2023

El capità terrassenc Àlex Fernández, que segueix el curs evolutiu, encadena dues setmanes de  a córrer aquesta setmana sobre la gespa de l'Estadi Olímpic de Terrassa quan es compleixen cinc setmanes de la lesió al tendó comú de l'isquiotibial esquerre.

El defensa Badal també continua curs natural de recuperació i segueix treballant al marge del grup al gimnàs de l’Olímpic. El terrassista va patir a mitjans del mes de desembre del passat any, durant la seva etapa a la SCR Peña Deportiva, un trencament al tendó d'Aquiles. 

El lateral dret Diego ha començat aquesta setmana a fer exercicis amb el grup després de patir una microruptura a l’adductor de la cama esquerra en el partit contra el CF Badalona Futur i perdre’s per lesió el matx al camp del Lleida Esportiu.

El terrassista Spártalis s’ha entrenat aquests dies a part del grup per molèsties a la zona de l’isquiotibial de la cama esquerra.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix