Així serà la pretemporada del Terrassa FC 23/24

Així serà la pretemporada del Terrassa FC 23/24

Aquest és el calendari de partits que servirà als homes de Gerard Garrido per preparar la tercera temporada consecutiva de l’equip terrassista a Segona Federació.

Terrassa FC Divendres, 07 Juliol 2023

Dimecres, 19 de juliol, el Terrassa FC arrencarà motors a l’Estadi Olímpic de Terrassa amb el primer dels tres dies previstos de proves mèdiques i tests que la plantilla del primer equip terrassista celebrarà fins el divendres, 21 de juliol.

No serà fins dilluns, 24 de juliol, quan arrenquin de forma oficial els entrenaments de pretemporada del Terrassa amb la primera sessió que dirigirà el tècnic Gerard Garrido. Vuit dies després de l’inici dels entrenaments, el Terrassa FC 23/24 jugarà els seus primers minuts. Serà el dimecres, 2 d’agost, en la primera jornada del triangular del Torneig d’Històrics, contra la UE Sant Andreu i el CF Montañesa, de 45 minuts cada partit, des de les 19h, al Nou Sardenya. Si el Terrassa supera aquesta fase, disputarà les semifinals del torneig dissabte, 5 d’agost, a les 20h, i una hipotètica final, el diumenge, 6 d’agost, a les 19h.

L’estrena del Terrassa FC 23/24, en el primer partit oficial, amb la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, està fixat pel diumenge 6 d’agost davant el CP San Cristóbal al Municipal de Ca n’Anglada, en horari encara per confirmar, però aquest partit es traslladaria al dimarts, 8 d’agost, si l’equip accedeix a la fase final de l’Històrics. De passar de ronda a la Copa Catalunya, la Federació Catalunya de Futbol ha fixat el diumenge, 13 d’agost, com a dia per disputar la segona eliminatòria. De superar aquesta ronda, que seria davant el CE L’Hospitalet o l’AE Prat, el Terrassa FC no hauria de disputar la tercera eliminatòria i accediria directament a les semifinals del campionat.

pretemporada 2023 terrassafc

El primer amistós del nou Terrassa FC arribarà davant el CF Montañesa de la Tercera Federació al Municipal Nou Barris. Se celebrarà el dimecres 9 d’agost, en horari encara per confirmar, sempre i quan el Terrassa no accedeixi a les semifinals de l’Històrics i disputi el partit de Copa Catalunya contra el CP San Cristóbal el 6 d’agost. Tres dies després del matx amistós contra l’equip barceloní i en funció dels resultats de l’equip a la Copa Catalunya, dissabte, 12 d’agost, a les 18h, el Terrassa visitarà el camp del Girona FC B, de Tercera Federació, per disputar el segon partit preparatori de la pretemporada.

El conjunt terrassista encetarà la tercera setmana del mes d’agost amb dos amistosos més. El 16 d’agost, a les 19h, visitarà el Nou Camp Municipal de Santa Coloma per jugar contra el FE Grama de la Tercera Federació l’antepenúltim matx preparatori de la pretemporada. El diumenge d’aquella setmana, el 20 d’agost, l’equip es desplaçarà novament al Nou Sardenya, però per disputar contra el CE Europa de Segona Federació, a les 19h, el Trofeu Vila de Gràcia.

El Terrassa FC tancarà la pretemporada davant la seva afició a casa. L’amistós previst contra l’AE Prat el diumenge 27 d’agost a les 19h a l’Estadi Olímpic de Terrassa posarà el punt i final a la sèrie d’un mínim de set compromisos que tindrà el Terrassa per preparar la tercera temporada consecutiva dels terrassistes a Segona Federació.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix