Marc de Val: "Aquest any vaig a per totes"

Marc de Val: "Aquest any vaig a per totes"

El migcampista de Segona B se sincera: "Miguel Álvarez em va aconsellar que fitxés pel Terrassa FC". Sobre ell mateix: "Sóc un jugador contundent i de molta agressivitat"

Terrassa FC Dimecres, 28 Setembre 2016

Marc benvingut al Terrassa FC. Què suposa per a tu fitxar per aquest club i com et sents un cop oficialitzada la teva incorporació?

Em sento molt bé, perquè tothom m'ha parlat molt bé del club. Sé que és un històric de Catalunya i que sempre ha estat en categories superiors. Estic amb moltes ganes i amb molta ambició de poder fer un any bonic i aconseguir l’ascens.

Has trepitjat el terreny de joc per primera vegada ara durant les fotos per a la presentació. T'ha impressionat el camp.

Sí, no és un camp de Tercera. És un campàs on es pot jugar bé a futbol.

Marc, ets jugador de Segona B. No sé si en algun moment un pensa que fitxar per un Tercera és fer un pas enrere.

Això ho faré bé jo aquesta temporada. La temporada passada va ser difícil i quan em van trucar, vaig preguntar pel club i tothom em va parlar molt bé del Terrassa FC d'aquest any. El Terrassa FC és un equip amb molta ambició i tinc moltes ganes.

Per què ho has passat malament?

Mai havia tingut una lesió muscular i des del setembre de l'any passat ha estat un infern per a mi, perquè vaig tenir un microtrencament a l’isquiotibial i he recaigut unes quantes vegades. Ara, a força d’analítiques i d’estudis genètics, hem trobat la tecla i han sortit els errors i per fi ara li estic posant remei i em trobo amb moltes ganes. La temporada passada va ser tan dolenta que aquest any vaig a per totes.

Recorda'ns on has jugat, Marc.

Vaig començar als nou anys i vaig estar fins als 19 al RCD Espanyol, on em vaig fer com a jugador i persona. Després vaig passar els dos primers anys d'amateur al Reial Madrid C, on vaig aprendre moltíssim. La temporada següent vaig jugar a la UE Olot, a Tercera, i després vaig fitxar per l'Olímpic de Xàtiva de Segona B, on vam fer un any molt bo. Marxo a Anglaterra, al Doncaster Rovers, que va ser un somni per a mi durant dues temporades i d'allà fitxo pel Còrdova B, a Segona B i CE Sabadell, la temporada passada.

 

Marc de Val: "Sóc més defensiu que ofensiu i puc actuar d'interior o de central"

 

Ets l'últim a incorporar-te a la plantilla del primer equip. Què et semblen els jugadors i has coincidit amb algun d’ells anteriorment?

Em sembla que hi ha molt bon equip, perquè individualment hi ha molt bons jugadors. Molts han jugat en categories superiors. De tots, conec l’Àlex Fernández, que quan érem petits vam jugar junts al RCD Espanyol, i al Sergi Tienda, de la temporada passada al CE Sabadell. A la resta de companys, els conec per nom, sens dubte.

Recordo que divendres vas baixar al vestidor i al primer que veure va ser a l’Àlex Fernández. Retrobar-te amb ell ha de ser bonic.

És bonic perquè a més és migcampista i m'agradaria molt jugar amb ell i gaudir de la seva qualitat. Està fent un molt bon inici de temporada. Estic content i il·lusionat, cosa que la temporada passada no vaig sentir per culpa de les lesions.

marcdeval tfcAl marge del club, què saps del projecte del Terrassa FC d'aquest any?

Em va aconsellar molt bé un entrenador que ha estat molt important, crec, al Terrassa FC com és Miguel Álvarez. Ell em va parlar molt bé, sobretot de com s'està portant aquesta temporada. El Terrassa FC tard o d'hora ha de tornar on es mereix perquè parlem d'una ciutat molt gran amb un camp espectacular.

Com et descrius com a jugador?

Sóc més defensiu que ofensiu, però també puc actuar d'interior o de central. Tot i així, el meu lloc és per davant de la defensa i donar equilibri a l'equip. Crec que tinc una bona sortida de pilota, però sobretot em caracteritzo perquè sóc un jugador contundent i de molta agressivitat.

Un missatge per a l'afició, Marc.

A nivell individual ho donaré tot per aquesta samarreta. Tinc molta il·lusió i ambició. Els moments que he estat amb l'equip aquests últims dies previs a començar a entrenar amb el grup he vist un equip amb moltes ganes, amb ganes de fer-ho bé i d'estar a dalt. Sé que no serà fàcil, perquè mai és fàcil, però lluitarem al màxim. Que ningú dubti que suarem la samarreta del Terrassa FC.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix