Badalona Futur-Terrassa FC: a seguir la ratxa puntuant

Terrassa FC-Badalona Futur: a seguir la ratxa puntuant

El Terrassa FC de Jordi López, reforçat pels vuit partits consecutius puntuant (cinc victòries, la darrera per 1-0 contra el Mallorca B, i tres empats), afronta un dels reptes estadístics de la temporada a la Segona Federació: aconseguir la primera victòria contra el Badalona Futur, antic Costa Brava (que agafa el relleu de l’antic Llagostera). 

Terrassa FC Dimarts, 18 abril 2023

Després del descens gironí de Primera a Segona Federació i les dificultats econòmiques sofertes per aquesta entitat, l’ocasió es presenta propícia per al Terrassa FC, tot i que el Badalona Futur està en forma (dues victòries seguides) i és dotzè (primera posició fora de perill de descens) amb 15 punts. El Terrassa FC és setè amb 20 punts, de forma que puntuar permetria mantenir-hi o augmentar-hi distàncies. 

El bonic record del títol català de Copa Federació a Badalona aquest mes d’agost contra el Badalona de Tercera Federació és estimulant. A més, comparativament amb la campanya 2021-22, el Terrassa FC portava la mateixa puntuació que ara (la diferència de gols favorable actual és millor), però no va aconseguir cap punt més en les tres jornades següents (amb molta polèmica en algun cas, per cert). Aconseguir més punts suposaria acostar-se a la promoció d’ascens, tot i que cal ser prudents i sobretot establir molta distància sobre la zona de perill.

El nombre de conteses disputades entre tots dos conjunts (si considerem que encara existeix un vincle amb el Costa Brava, ja que fins el curs vinent no es deslligaran del tot les dues entitats) es limita a cinc: dos empats i tres triomfs gironins, 4 gols a favor i 13 en contra. Nascut el 1947, el conjunt del Gironès, que jugava la temporada 2004-2005 a Segona Regional, va arribar a actuar a Segona A dues campanyes. Després va descendir fins a Tercera (2018-19), va tornar a Segona B i va accedir a la Primera RFEF, que no va poder mantenir. En nou temporades els gironins van aconseguir sis ascensos, el que va culminar amb l’arribada a Segona A. És el municipi menys poblat dels Països Catalans que ha disposat d’un equip professional.

A Llagostera, tan sols es registren dos partits, a la Lliga Tercera Divisió. Al Gironès, el 8 d’octubre de 2010, els egarencs van empatar 2-2 (gols de Molist i Urbano). La campanya 2018-19, a la segona volta, amb uns egarencs sense opcions de promoció i enfonsats, els gironins van imposar-se per un dolorós 5-0. Si comptem l’ensopegada amb el filial, el balanç és de 0-2-4 i 7-17 en gols. Per tant, existeix una certa “urgència històrica” per guanyar per primera vegada aquest conjunt. En palmarès (títols) el Terrassa FC arrasa el Badalona Futur i el Costa Brava, però cal intentar millorar les estadístiques particulars.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Lluís Clotet

  

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix