Mallorca B-Terrassa FC: tot cercant el primer triomf al camp del filial 

Mallorca B-Terrassa FC: tot cercant el primer triomf al camp del filial 

El Terrassa FC de Jordi López, ple de moral després del triomf contra el CD Ibiza Islas Pitiusas (2-1), visitarà el Mallorca B amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la seva història al terreny balear. Els egarencs hi han aconseguit algun empat, però se’ls resisteix el sabor del triomf.

Terrassa FC Dilluns, 10 abril 2023

El Terrassa FC afronta el matx en sisena posició, amb 42 punts, a dos de la promoció d’ascens, mentre que els balears són penúltims, amb 25 punts, i tracten d’exhaurir les escasses opcions de permanència. Amb cinc jornades per disputar, els rogencs quedaran segur per davant dels mallorquinistes a la classificació (17 punts d’avantatge ara mateix). El balanç entre terrassistes i balears és molt equilibrat: 5 triomfs egarencs, 6 empats i 4 derrotes, 17-17 en gols. Fora de casa, el balanç és de 0-3-3 i 5-10 en gols.

El primer Mallorca B-Terrassa FC, el 8 de maig de 1994, va suposar un empat molt valuós, per 1-1, com a arrencada d’una promoció d’ascens gloriosa, que va portar els egarencs a Segona B el 1993-94. Un gol de Julio en els darrers segons de partit va aplanar el camí cap a l’ulterior ascens en una lligueta entre quatre equips (Terrassa FC, Mallorca B, Torre Pacheco i Eldenc). A Terrassa, el 29 de maig de 1994, en un Estadi Olímpic que feia patxoca, el Terrassa  va batre el Mallorca B per 2-1 tot remuntant també cap a les acaballes del partit, gràcies als gols de Revilla i Julio. En la sisena jornada, a l’Olímpic, el 13 de juny de 1996, un gran Terrassa FC va guanyar l’Eldenc per 1-0 (gol de Lluís), va esdevenir campió de grup i va assolir l’ascens.

Els balears van ascendir a Segona B la campanya següent i van imposar-se 2-1 (Aldrich). En la Lliga posterior, el 26 d’octubre de 1997, a la Lliga de Segona Divisió B, Mallorca B i Terrassa FC van empatar 1-1, amb gol de Campuzano. Una ensopegada l’any 2000 va precedir el darrer punt, assolit el 14 de gener de 2001, també a Segona Divisió B: 2-2, amb gols de Pedro Riesco i Prats. La darrera visita, el 2009, va suposar un 1-0. Per tant, el Terrassa FC cercarà la primera victòria al camp del Mallorca B, o almenys el primer punt des de fa més de vint anys.

 

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Marc Ferret

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix