Deportivo Aragón-Terrassa FC: a seguir amb la bona dinàmica

Deportivo Aragón-Terrassa FC: a seguir amb la bona dinàmica

El Terrassa FC visitarà el Deportivo Aragón amb l’objectiu de prolongar la sèrie de tres jornades sumant (dos triomfs i un empat) i de donar un nou pas cap a la promoció d’ascens. Els de Jordi López recuperen Jaouad i probablement podran comptar amb algun dels lesionats de les darreres jornades.

Terrassa FC Dimecres, 15 Març 2023

A la primera volta, el 30 d’octubre de 2022, el Terrassa FC va imposar-se al Deportivo Aragón per 1-0, amb diana d’Àlex Fernández (ara  convalescent d’una lesió), de penal. Els egarencs es van situar vuitens, i ara ja són sisens, amb 37 punts, a un de la promoció d’ascens. Curiosament, els aragonesos són ara vuitens, amb 34 punts.

El balanç amb el filial saragossista és igualat però advers: quatre triomfs terrassistes, dos empats i cinc derrotes, 10 gols a favor i 10 en contra. Dos dels matxs (amb resultat negatiu) van arribar a la final del Campionat d’Espanya sub-23, el 1984, els primers encontres entre tots dos equips. Així, en l’anada l’Aragón es va imposar per 1-0 a Saragossa, i també a la tornada (1-2). 

La temporada 1987-88, en què els egarencs van acabar tercers amb una gran trajectòria, a la segona volta (el 31 de gener de 1988) el Terrassa FC va aconseguir la primera victòria a Saragossa contra el Deportivo Aragón: 0-2, amb dianes d’Ureña i Samper. En la campanya següent el filial va revenjar-se (2-0 el juny de 1989). El 8 de gener del 2006, a Segona Divisió B, el Terrassa FC va batre l’aleshores anomenat Saragossa B per 0-1, amb diana de Piti. Més de disset anys després, els rogencs volen prolongar la dinàmica positiva en què estan immiscits. 

 

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Marc Ferret

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt.      TECNOCASA

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .    NIKE TERRASSA opt      IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt.     ALTEUAIRE opt .    PETRONIEVES TERRASSA opt      EnVANvoy opt

 

KISAMBA opt.    SOFAGRUP opt.    TOMO SPORTS     AVAN

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix