Lloret-Terrassa FC: primera visita del futsal egarenc a Lloret

Lloret-Terrassa FC: primera visita del futsal egarenc a Lloret

El Terrassa FC, líder destacat a la Divisió d’Honor catalana (amb nou punts d’avantatge sobre el Girona) després del brillant triomf a Sabadell per 2-4, visitarà per primer cop el Pavelló Municipal El Molí per enfrontar-se al Lloret CFS. 

Terrassa FC Dijous, 09 Març 2023

Els de Ramon Cañellas volen mantenir el to d’uns registres estratosfèrics. Amb 43 punts de 45 possibles, fruit de 14 victòries i un empat, i 96-45 en gols, els vermells afronten una visita complexa contra els gironins, que van acabar en vuitena posició la passada campanya. A la primera volta, el 29 d’octubre de 2022, el Terrassa FC es va imposar al Lloret per 5-2, gràcies a les materialitzacions de Sergio Blanco, Toni Sánchez (2), Jacintus i Lázaro. Les baixes per lesió no estan aturant de moment els rogencs, que volen acumular tot l’avantatge possible per evitar possibles contingències.

Pel que fa a les dades històriques i estadístiques, el Terrassa FC com a entitat ha disputat nombrosos matxs contra el Lloret, en la modalitat de futbol.  El balanç és positiu per als egarencs: 15-5-7, 47-28 en gols. La majoria d’aquests partits van coincidir a Tercera Divisió, en una època inspirada del Terrassa FC, ja que va conquerir quatre Campionats de Catalunya sub-23, competició de la quals els egarencs són líders del palmarès. El futbol sala està nodrint també unes vitrines de luxe.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto:  Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix