Terrassa FC-Pardinyes: les vermelles volen el tercer triomf consecutiu

Terrassa FC-Pardinyes: les vermelles volen el tercer triomf consecutiu

Un Terrassa FC femení en ratxa, que ha enllaçat dues victòries consecutives a la Lliga (1-0 a l’AEM lleidatà, 0-4 al Femení Manu Lanzarote) i una en un amistós (4-2 a l’Europa B), rebrà el Pardinyes de Lleida amb la intenció de sumar un triomf essencial per assolir l’objectiu de la quarta posició i l’accés a la lligueta d’ascens.

Terrassa FC Dijous, 19 Gener 2023

El balanç històric afavoreix el Terrassa FC: cinc triomfs i una derrota, 13 gols a favor i 8 en contra. La darrera victòria correspon a la primera volta de la Lliga actual, a Preferent. El 29 d’octubre de 2022, Alba Martínez va signar un doblet que va segellar l’1-2 definitiu.

El primer matx entre tots dos conjunts es va disputar el 2 de desembre de 2017, a Primera Catalana. Les egarenques van batre les lleidatanes per 3-0 per alineació indeguda. A la segona volta, el 22 d’abril de 2018, en la primera visita al Pardinyes B, el Terrassa FC s’hi va imposar per 3-4, amb gols de Judit Domene, Castillo, Guillén i Plaza. El Terrassa era líder i campió matemàtic.

A Primera Nacional, les egarenques van guanyar a Pardinyes per 0-2, amb doblet de Rocío, el 15 de desembre de 2019. A la segona volta, la COVID-19 va frustrar el matx de l’Olímpic. La temporada 2020-21, després del 3-0 de Lleida, el Terrassa FC va guanyar per 2-1 a la segona volta, el 16 de maig de 2021.

Per a les de Juli Garcia és fonamental assegurar els tres punts en joc. Amb un empat a 22 punts amb el Viladecans, l’escenari natural per al Terrassa FC serà jugar-s’ho tot al seu camp en la penúltima jornada. L’ideal és que les terrassistes poguessin disposar del coixí de l’empat, atès el 2-0 favorable a la primera volta contra les del Baix Llobregat. El primer pas, ineludible, és vèncer contra les lleidatanes.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Marc Elvira

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt.      TECNOCASA

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .    NIKE TERRASSA opt      BRUC opt.     IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt.    SOFAGRUP opt.    TOMO SPORTS 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix