Vilamajor-Terrassa FC: partit d’extrems

Vilamajor-Terrassa FC: partit d’extrems

El Terrassa FC, flamant líder invicte a la Divisió d’Honor catalana amb quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat (Manlleu) i sis sobre el tercer (Girona), visitarà el Pavelló Municipal Joan Sapé de Sant Antoni de Vilamajor per enfrontar-se al Vilamajor CFS, cuer sense puntuar.

Terrassa FC Dimarts, 10 Gener 2023

Es tracta d’un matx d’extrems: els rogencs estan mostrant una trajectòria imperial (vuit victòries i un empat, 25 punts, 48-26 en gols), mentre que els del Vallès Oriental acumulen un ple de derrotes, 0 punts i 11-77 en gols. A casa, el Vilamajor ha sofert alguna golejada sagnant (1-10 o 1-13, per exemple).

A priori, el matx és molt propici contra un conjunt que, en contrast amb l’actual trajectòria, va acabar sisè la temporada passada en aquesta categoria. El pitxitxi egarenc Toni Sánchez (15 gols fins ara, empatat amb un jugador del Xarxa Horta), i estilets com Sergio Blanco (9 gols), Diego Blanco (8 gols), Jordi Serra (5) o Ismael Lázaro (4) poden demostrar la seva facilitat ofensiva.

Curiosament, el Terrassa FC de futsal va coincidir amb el Vilamajor CFS la temporada 2019-20, però només hi va jugar un partit, arran de la pandèmia de la COVID-19, que va aturar la competició el març de 2020. En l’únic referent entre tots dos equips, al Pavelló de Sant Llorenç, el 27 d’octubre de 2019, el Terrassa FC va batre els del Vallès Oriental per 3-2, amb doblet de Mota i una diana de Gumà. Els rogencs es van situar líders. Els del Baix Montseny ascendirien posteriorment, i ara arriba el retrobament, amb un Terrassa FC llançat cap al títol i l’ascens.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix