Terrassa FC-Izarra: a seguir amb l'efecte Huarte

Terrassa FC-Izarra: a seguir amb l'efecte Huarte

El Terrassa FC buscarà l'accés als quarts de final de la Copa Federació contra el CD Izarra d'Estella (Navarra) al Municipal de Ca n'Anglada. Si es classifiquen, els vermells estarien a un sol partit (el de quarts de final) d'accedir automàticament a la Copa del Rei.

Terrassa FC Dilluns, 03 Octubre 2022

Els egarencs afronten el repte amb optimisme i la lògica prudència. El referent de setzens de final a Huarte va ser benaurat (0-3 contra l'Itaroa Huarte, de Tercera Federació), i l'Izarra, tot i estar a la mateixa categoria que els vermells (Segona Federació, Grup 2; el Terrassa FC juga al Grup 3), sembla superable, i més a l'empara de l'animosa i infatigable afició terrassista.

La resta de duels de vuitens de final és la següent: Real Unión d'Irún-Illueca (d'aquí sortirà el rival del Terrassa FC, que hauria de jugar fora de casa els hipotètics quarts de final perquè així ho va dictaminar el sorteig), Panadería Pulido-RSD Alcalá, Arenteiro-Zamora, San Roque-Moralo, Alzira-Mar Menor, Villarrubia-Platges de Calvià i Marbella-Melilla.

Des d'una perspectiva històrica i estadística, per al Terrassa FC serà el primer matx contra l'Izarra. Davant equips navarresos, de moment n'ha jugat amb tres, amb dos balanços positius (Tudelano i Itaroa Huarte) i un de negatiu (Osasuna). Per tant, en l'eliminatòria contra l'Izarra el Terrassa FC també es juga distanciar els rivals navarresos en global, o que el balanç quedi equilibrat. L'efecte Huarte hauria de ser inspirador.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Lluís Clotet

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix