Terrassa FC femení-Europa: amistós a Sant Llorenç

Terrassa FC femení-Europa: amistós a Bonaire

El Terrassa FC femení de Juli Garcia disputarà contra l’Europa juvenil un nou amistós de pretemporada, al camp de l'EF Bonaire. Les vermelles estan afinant el to de cara a la Lliga de Preferent.

Terrassa FC Dijous, 01 Setembre 2022

El rival egarenc no ho posarà fàcil, ja que milita a Preferent juvenil, juntament amb Barça o Espanyol. Els referents històrics femenins mostren un gran equilibri entre terrassistes i europeistes: 2-1-2, i, en gols, 9-8 a favor de les vermelles.

El primer matx femení entre aquests dos històrics del futbol català es remunta al 30 d’agost de 2018, un amistós en què el Terrassa FC va vèncer l’Europa per 4-0. Paula Boza en dues ocasions, Judit Domene i Anna Cris van materialitzar la superioritat vermella.

En un amistós posterior, les barcelonines van aconseguir un 0-3. El primer partit oficial, el 27 d’octubre de 2019, a l’Olímpic, a la Lliga de Primera Nacional, Grup 3, el Terrassa FC va batre l’Europa per 3-2, amb dues dianes de Plaza i una de Judit Domene. El matx de la segona volta no es va poder disputar arran de la pandèmia de la COVID-19. En la temporada següent, la 2020-21, es van donar un empat per 1-1 a Terrassa (gol de Pueyo) i un 2-1 a Barcelona, amb diana de Lydia. Així doncs, aquest amistós pot decantar la balança simbòlica dels enfrontaments particulars.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Marc Elvira

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix