Terrassa FC futsal-Caldes B: un nou capítol de la celebració

Terrassa FC futsal-Caldes B: un nou capítol de la celebració

El Terrassa FC de futbol sala, líder abassegador de Primera Catalana, rebrà el CN Caldes B al Pavelló de La Maurina amb l’objectiu de sumar un nou triomf i fruir del títol i l’ascens a Divisió d’Honor catalana. El triomf per 0-2 a Montcada i Reixac davant el Can Cuyàs situa els egarencs líders amb 64 punts, 14 més que el Cerdanyola i 20 més que l’Escola Pia de Sabadell.

Terrassa FC Dimarts, 17 Mai 2022

En el primer tram de la temporada, els calderins van plantejar resistència a l’hegemonia vermella a la classificació. En el referent d’aquesta campanya (l’únic amb aquest conjunt) a la pista del Caldes, el 6-7 (cinc gols d’Antonio Sánchez i dos de Sergio Blanco; el Terrassa FC era primer amb 10 punts d’avantatge) in extremis del 5 de febrer de 2022 es pot considerar en retrospectiva un pas decisiu, atès que el Terrassa FC es va escapolir del rival i ja l’ha observat a gran distància pel retrovisor.

Ara la motivació principal del Terrassa FC rau a sumar registres positius, en triomfs, gols favorables i punts, i aconseguir la màxima distància possible sobre el Cerdanyola i l’Escola Pia de Sabadell, segon i tercer classificats.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix