Microreptes terrassistes per al 2016-17

Microreptes terrassistes per al 2016-17

Per a una entitat com el Terrassa FC, més enllà de l’objectiu principal de la temporada 2016-17 (assolir plaça de promoció d’ascens a Segona B i intentar arrodonir aquesta fita en el corresponent creuament o en les rondes que calgui), és recomanable plantejar-se petits reptes, el que anomenem microreptes, que van sadollant les jornades i animen l’aficionat. El balanç de victòries del Terrassa FC al llarg de la història és molt positiu (per entendre’ns, és un equip guanyador: moltes més victòries que derrotes, i nombrosos títols), i cal refermar-lo.

Terrassa FC Dilluns, 15 Agost 2016

Des del punt de vista de la trajectòria del Terrassa FC, el tercer club català en palmarès i per tant per sobre de tots els rivals d’aquesta temporada, cal aconseguir estrenar-se davant algun rival que s’ha travessat. Aquesta temporada, d’aquests ossos durs de rosegar en trobem un parell: el Peralada i l’Ascó. Contra aquesta dos conjunts els rogencs encara han de sumar la primera victòria. En el cas dels gironins, el balanç és 0-3-2 (3-9 en gols). En el cas dels tarragonins, el balanç és de sis empats i dues derrotes (7-10).

En el balanç particular, el Terrassa FC supera el Castelldefels, l’Europa, el Figueres, el Gavà, el Granollers, el Júpiter, el Manlleu, l’Olot, el Palamós, el Sant Andreu, el Santfeliuenc, el Vilafranca i el Vilassar de Mar. En canvi, hauria de remuntar contra l’Ascó, el Cerdanyola, la Montañesa, la Pobla de Mafumet i el Peralada i el Sabadell B. Encara ha de jugar per primer cop amb La Jonquera.

Rivals contra els quals s’han sumat victòries però contra els quals caldria intentar girar la truita en el balanç són Cerdanyola del Vallès, Montañesa, Pobla de Mafumet i el filial sabadellenc. Contra el Cerdanyola, el balanç és de 3 victòries, dos empats i tres derrotes (11-12 en gols). Amb la Montañesa, la situació actual és de 5-3-7, 20 gols a favor del Terrassa FC, 22 en contra. Contra la Pobla de Mafumet, el saldo és 2-4-4 (7-11 en gols). Contra el Sabadell B, 1-4-1 i 4-6 en gols. Decantar aquesta equilibri a favor dels rogencs és un factor motivador.

Amb un grup de rivals, el balanç somriu al Terrassa FC, però per ben poc. Contra l’Europa, la situació és molt equilibrada: 52 triomfs del Terrassa FC, 22 empats i 51 victòries europeistes, 254 gols a favor del Terrassa FC, 252 del barcelonins. La igualtat també és un denominador comú entre Terrassa FC i Palamós: 6 victòries terrassistes, 6 empats i 6 derrotes, 23 gols a favor dels rogencs i 21 en contra.

És un cas similar al del Cerdanyola, però amb avantatge terrassista per l’’average’. Contra el Granollers, l’equilibri és nota predominant: 42 triomfs terrassistes, 19 empats i 40 derrotes, 189 gols a favor i 183 en contra. Davant el Sant Andreu, la situació és molt igualada: 49 victòries, 29 empats i 48 derrotes, 224 gols a favor, 210 en contra.

En canvi, contra un altre estol d’antagonistes, el saldo és clarament favorable al Terrassa FC, que hauria d’entestar-se a incrementar-lo. Contra el Castelldefels, 9 triomfs del Terrassa FC, tres empats i tres ensopegades, 21 gols a favor i 6 en contra. Contra el Figueres, el balanç és de clara superioritat terrassista: 30-12-14, 78 gols a favor, 56 en contra. Contra el Júpiter, els Terrassa FC arrasa: 61 victòries, 19 empats i 35 derrotes, 245 gols a favor i 172 en contra.

El Manlleu també observa la superioritat terrassista: 18 victòries, 6 empats i 8 derrotes, 56 gols a favor, 35 en contra. Un cas de nou domini rogenc es dóna contra l’Olot: 21-6-12 i 73-58 en gols. Contra el Santfeliuenc, el Terrassa governa: 5 victòries i una derrota, 13 gols a favor, 6 en contra. En el cas del Vilafranca, el Terrassa FC domina amb 25 triomfs, 12 empats i 15 derrotes, 101 gols a favor i 67 en contra. Contra el Vilassar de Mar, el balanç és un clar 8-2-1, amb 39 gols a favor i 9 en contra.

En síntesi, es pot observar que el balanç terrassista global és força positiu. En el global contra tots els rivals d’aquesta temporada, el Terrassa FC ha disputat 750 partits, amb 337 victòries, 160 empats, 253 derrotes; 1368 gols a favor, 1145 en contra. El balanç és un +84 en triomfs i un +223 en gols. Tanmateix, existeixen certs duels individuals i anecdòtics que poden actuar com a esperó. El balanç satisfactori es veu arrodonit pels títols del Terrassa FC, el principal indicador a l’hora d’establir rànquings.

Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix