Montero: “El Terrassa FC tornarà a ser un club obert a tots el equips de la ciutat”

Montero: “El Terrassa FC tornarà a ser un club obert a tots el equips de la ciutat”

El secretari tècnic i jugador del Terrassa FC, Sergio Montero, fa balanç d’aquesta pretemporada i avança detalls de les noves intencions de la directiva del Terrassa, encapçalada per Jordi Cuesta i Ildefons Doblas, respecte al futbol base i la relació del Terrassa FC amb la resta de clubs de la ciutat. Un vincle que, a partir d’ara segons Montero, té com objectiu “construir un club de ciutat”. “Com més gent de Terrassa hi hagi millor”, reconeix.

Terrassa FC Dimecres, 19 Agost 2015

Como ha anat aquesta pretemporada?

Tot i que aquest any hem pecat d’anar tard, entre José Luis Duque [entrenador del Terrassa FC 1906] i David Pirri [entrenador del Terrassa FC] s’han estat fent proves a més de 45 jugadors i d’ells uns 25, més de la meitat, són jugadors egarencs d’altres clubs de la ciutat. Entre les noves incorporacions, Néstor, Omar i Joan Montada són jugadors que Duque els hi traurà molt profit i que el primer equip se’ls mira molt atentament. Sempre dic que el club s’ha de nodrir d’un 50%-70% de jugadors del filial, el problema és que aquest any tot s’ha endarrerit molt tot i que força bé el treball que s’ha fet.

Si aquest és el camí, canviarà d’alguna manera el vincle del Terrassa FC amb la resta de clubs de la ciutat?

Totalment. La idea a partir d’ara en quant a la relació amb la resta de clubs és clara. L’objectiu de Jordi Cuesta i Ildefonso Doblas és que hi hagi una vincle exquisit amb tots, perquè tan una part com l’altra surten guanyant. Uns busquen minuts i altres necessiten jugadors. Ens hem d’ajudar entre tots perquè es treballa per un benefici col·lectiu. Que el Terrassa FC es pugui nodrir de bons jugadors de la ciutat i la resta de clubs tinguin sortida per als bons futbolistes.

Pensant en el primer equip del Terrassa FC sembla, llavors, important comptar amb el Terrassa FC 1906. El salt de juvenil a primer equip pot ser traumàtic…

Aquí a Terrassa tenim bons jugadors i si hi ha bona relació amb la UFB Jàbac i Terrassa, el CP San Cristóbal o d’altres clubs amb equips amb categories a Juvenil Divisió d’Honor o Nacional se’ls pot cedir al Terrassa FC 1906 perquè vagin agafant minuts i rodatge per arribar més preparats al primer equip. El salt entre Nacional i Primera Catalana és competitivitat, és intensitat, és pressió… ja no és creixement. Són uns altres factors els que cal tenir.

La idea sembla clara: tornar el club als orígens, comptar amb els jugadors que cada any surten de Terrassa.

Allò que no s’ha fet en molts anys, no hi ha hagut cap comunicació, s’està recuperant a partir d’ara i el Terrassa FC tornarà a ser un club obert a tots el equips de la ciutat. Tot això també està relacionat amb d’altres iniciatives de la directiva, com per exemple la d’incentivar l’afluència d’espectadors als partits de lliga perquè també s’està estudiant promoure la visita de nens de les diferents d’escoles i clubs de la ciutat. És el pensament de la nova directiva. I de David Pirri també.

Pots avançar-nos alguna cosa més sobre això?

La nova directiva ha entrat sense picabaralles, partint pràcticament des de zero. Amb l’objectiu de construir un club de ciutat i amb el propòsit de recuperar a totes aquelles persones que han tingut un vincle amb el club, que han estat jugadors. Com més gent de Terrassa hi hagi millor. Pirri, per exemple, també té intenció de signar partits amistosos i organitzar tornejos amb el futbol base. Aquí fa anys que no s’organitzen i això s’ha de canviar ja. El club s’ha de centrar en la ciutat.

Quan es començaran a notar aquests canvis?

A nivell futbol base és un treball a llarg termini, de 3 ó 4 anys perquè es vegin els resultats, però ja aquesta temporada es veurà la serietat amb la que es treballa, l’educació esportiva que s’ofereix, el tracte amb les famílies… Tot això és definirà molt aquest any. La propera temporada es veuran els resultats esportivament parlant.

Ha estat molt difícil aquest inici de pretemporada? Tornar a engegar la màquina no ha de ser fàcil…

Aquest any no s’ha pogut escollir perquè molts nens han plegat degut a la indecisió i molts més se’ls han emportat altres equips i fins l’últim dia no hi havia res en ferm. Normal que els pares davant aquesta situació decideixin marxar, però quan l’equip de Davi Pirri comenci a treballar amb el futbol base i la gent vegi els resultats i com es trasllada el treball del primer equip a la resta de categories la gent acabarà satisfeta. S’ha creat una estructura molt bona d’entrenadors i coordinadors. I el que és molt important amb cadascú al seu lloc i centrat en el seu treball, sense que tot depengui d’una persona.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks logo small opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix