Foster’s Hollywood també renova com a patrocinador oficial del Terrassa FC

Foster’s Hollywood també renova com a patrocinador oficial del Terrassa FC

La coneguda cadena de menjar americà seguirà lligada al Terrassa.

Terrassa FC Dijous, 28 Octubre 2021

Foster´s Hollywood renova el seu vincle com a partner oficial del Terrassa FC. El club ha tancat l’ampliació de l'acord de patrocini per, com a mínim, una temporada més, fins a maig de 2022, amb la cadena de menjar americà amb restaurants en Rambla d’Ègara, 67 i al centre comercial Parc Vallès. Els encarregats de formalitzar aquest nou vincle en les oficines del club han estat el president del Terrassa FCJordi Cuesta, i el franquiciat local.

L'acord inclou la presència del logotip de Foster´s Hollywood en els diferents suports publicitaris i de comunicació del Terrassa FC, així com diferents accions presencials i en les xarxes socials oficials del club.

FOSTER’S HOLLYWOOD, AMB EL TERRASSA FC

Al 1971 va obrir el primer restaurant Foster's Hollywood al carrer Magallanes 1 de Madrid, de la mà d'un grup de californians establerts en la capital que compartia un somni: portar l'autèntic sabor d'Amèrica a Espanya.

Des de llavors, aquell esperit emprenedor es continua reflectint en l'evolució de la marca. No sols per ser els pioners a introduir-ho a Espanya, si no per haver evolucionat fidels al compromís amb la màxima qualitat i la innovació.

Foster’s Hollywood és més que un restaurant: és el lloc triat pels seus clients per a viure els seus moments especials, en un ambient acollidor i pròxim on gaudir del millor menjar americà de qualitat, com els seus saborosos entrants i les seves famoses hamburgueses, costelles i carns.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix