FKL Station Wear & Barber Shop, nou partner del Terrassa FC

FKL Station Wear & Barber Shop, nou partner del Terrassa FC

El club tanca un nou acord de patrocini amb un altre establiment de la ciutat i continua la seva expansió.

Terrassa FC Divendres, 24 Setembre 2021

FKL Station Wear & Barber Shop es converteix en nou patrocinador oficial del Terrassa FC. El club acaba de tancar aquest nou acord de patrocini per un període de 12 mesos de durada, fins al setembre 2022, amb la botiga de roba i serveis de barberia de referència que es troba situada al c/de Volta, 18 de Terrassa.

Els encarregats de formalitzar aquest nou vincle en les oficines del club han estat el president del Terrassa FCJordi Cuesta, i els responsables de FKL Station Wear & Barber Shop Nico MarínDavid Fernández en un nou acord que confirma una tendència: la del suport cada cop més majoritari dels comerços de la ciutat al club.

L'acord inclou la presència del logotip de FKL Station Wear & Barber Shop als diferents suports publicitaris i de comunicació del Terrassa FC, així com diferents accions en les canals oficials del club. A més, la botiga, que ja va vendre entrades anticipades per al partit de lliga que l’equip va jugar davant el CD Numancia, es converteix des de ja en punt habitual de venda d’entrades que el Terrassa FC jugui al Municipal de Ca n’Anglada.

FKL STATION JA ÉS TERRASSA FC

FKL Station és una establiment multimarca de roba i complements que combina moda amb barberia i que neix amb l'objectiu de satisfer a tot un púbic interessat en les marques urbanes tendència en el panorama europeu.

D'altra banda, l’espai està 100% involucrat en el món de la barberia. A la seva botiga física a més de peces, el client rep tracte per part del seu equip de barberia, amb el qual acabarà molt satisfet. David Fernández és el seu barber per excel·lència.

Format per dos grans experts en el sector de la moda i la barberia, a FKL Station t’atendran en tot allò que necessitis, tant a la seva botiga física ubicada a c/de Volta, 18 de Terrassa, com per la seva pàgina web (fklstation.com), a través del seu mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o a través del telèfon 651 52 66 35.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix