Roger Martínez: “Fitxant pel Terrassa FC m’he tret una espina”

Roger Martínez: “Fitxant pel Terrassa FC m’he tret una espina”

“Tenia ganes de jugar al Terrassa FC, però ara encara moltes més perquè em proposo el repte de tornar a jugar a futbol després d’una lesió greu”, reconeix Roger.

Terrassa FC Dimarts, 02 Agost 2016

Com et sents després d’haver fitxat pel Terrassa FC?

Estic súper content. És un orgull poder defensar l’equip de la meva ciutat i que comptin amb mi per a un projecte tan emocionant com és el de pujar a Segona B.

Ara ho deies, per a un terrassenc defensar la samarreta del Terrassa FC ha de ser molt especial…

Sí. Sempre somies amb això. Mai havia jugat al Terrassa FC. He estat més al Jabac i a la Grama i mai havia tingut l’oportunitat de poder jugar al Terrassa FC. Era una petita espina que tenia clavada. Ara que ha sortit l’oportunitat l’agafo amb moltíssimes ganes. És un orgull perquè al final estàs defensat l’escut de la teva ciutat, de la teva terra i si ets conscient de tot el que comporta aquest club, tot ho fa més emocionant.

On has jugat, Roger?

He estat a la Gramenet els dos primers anys d’amateur, després vaig passar al Rubí de Tercera Divisió on vaig estar tres anys i mig, més tard mitja temporada a l’AE Prat i aquesta última campanya al Granollers.

Per al Granollers no ha estat una temporada fàcil…

Es va començar molt bé. De fet vam acabar la primera volta en posicions de ‘play-off’ i tothom apostava per nosaltres i semblava que les coses sortien bé, però de cop i volta l’equip va pegar una baixada, va començar a perdre partits i no va saber sortir d’aquesta situació. Sort que Gavà va pujar i no es va produir un descens compensat.

Coneixes a Ortega. Heu coincidit aquesta temporada al Granollers. Com és?

Ortega, independentment dels resultats d’aquestes dues etapes al Granollers, ha estat molt regular i per a mi és un dels millors porters de la categoria per no dir el millor. És molt segur sota pals i és molt àgil. Ens va salvar diversos partits de caure golejats quan les coses anaven malament.

També coneixes a l’Àlex Fernández i el David López. Què tal amb ells?

Amb ells m’uneix una gran amistat sobretot fora del camp. Amb l’Álex vaig coincidir de molt petit al Jàbac i he viscut grans experiències amb ell. Amb el David vam coincidir per WhatsApp, perquè anàvem a fitxar per un equip, però no va acabar massa bé la cosa, i casualitats vam acabar jugant al Rubí. Va ser graciós.

Al marge de l’Àlex i el David, què et semblen els fitxatges del Terrassa FC?

Fan que l’equip tingui més nivell competitiu. Són jugadors contrastats i amb experiència. Aportaran aquest plus que necessita l’equip per assolir l’objectiu.

Roger estàs lesionat, oi? Què tens?

Sí, el 10 d’abril em vaig trencar el lligament creuat anterior. És una lesió que comporta força temps de recuperació, uns sis mesos. És dur perquè mai ens agrada estar tant de temps aturats. Has de tenir paciència, requereix un tractament emocional… No és fàcil.

Imagino que amb ganes de tornar…

Sí. Jo tenia ganes de jugar al Terrassa FC, però ara encara moltes més perquè em proposo el repte de tornar a jugar a futbol després d’una lesió greu. Que l’equip de la meva ciutat aposti per mi tot i estar lesionat és doblement satisfactori.

Em deies que la teva gent està molt contenta perquè hagis fitxat pel Terrassa FC…

És més per part de la família de la meva parella, perquè sempre han estat socis del Terrassa FC i són molt terrassistes. Quan es van assabentar de la notícia em van trucar, em van felicitar, ja m’han demanat que els hi aconsegueixi entrades… M’han demanat de tot [riu]. Estan molt contents.

Un missatge a l’afició, Roger.

El projecte és il·lusionant per a nosaltres. La gent que s’ha fitxat és per ser a dalt. Que ens ajudin perquè hi hauran bons moments, però també dolents. Que estiguin al peu del canó dia a dia i que ens ajudin a aconseguir l’objectiu, perquè ells són una part important d’ell.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix