Terrassa FC-Numancia: 17 anys després, i a Ca n’Anglada

Terrassa FC-Numancia: 17 anys després, i a Ca n’Anglada

El Terrassa FC rebrà al Municipal Ca n’Anglada el CD Numancia, el club de la ciutat de Sòria, nascut el 1945. Els de Jordi López, que de moment es troben en quarta posició (zona de promoció d’ascens) amb quatre punts gràcies a un triomf (Osca B) i un empat (Brea), afronten un dels plats forts de la temporada contra un oponent al qual mai no s’ha pogut vèncer.

Terrassa FC Dijous, 16 Setembre 2021

A més, els numantins, amb un pretèrit relativament recent a Primera i amb duels amb els egarencs a Segona A als inicis del segle XXI, arrossegaran afició, de manera que és previsible una gran entrada a Ca n’Anglada.

Els sorians, en els seus primers passos, es van inscriure com a club en la Federació territorial aragonesa de futbol. Després de llargues temporades a Tercera, els anys 90 el Numància va ascendir a Segona i a Primera, on va tornar una altra vegada després de descendir a Segona. Ja en aquesta categoria, va entrar en certa crisi. Ara jugarà a Terrassa.

El primer referent es remunta al 4 de gener de 2003, en una etapa dels sorians a Segona després de l’estada a Primera i en la primera temporada del darrer cicle terrassista a Segona A, després de la gloriosa temporada 2001-02 (Copa Catalunya i ascens a Segona A com a campions de la Lliga d’ascens amb un històric 6 de 6 triomfs i 18 de 18 punts). A la Lliga de Segona Divisió A, el Terrassa FC va empatar 1-1 a Los Pajaritos, amb gol de Monty. A la segona volta, l’1 de juny de 2003, el Terrassa FC i el Numància van tornar a segellar un 1-1, en aquest cas amb gol de Babangida.

En la següent campanya, un 2-0 a Sòria i un 0-1 a l’Olímpic van deixar el balanç en un 0-2-2, i 2-5 en gols. La solidesa demostrada fins ara pels terrassistes i les diverses opcions golejadores conviden a un moderat optimisme, tot i que caldrà fregar la perfecció per tombar els numantins. Seria la primera vegada que ocorreria. 17 anys després, i a Ca n’Anglada. Sona bé, oi?

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Lluís Clotet

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix