Costa Brava-Terrassa FC: cercant un difícil primer triomf contra els gironins

Costa Brava-Terrassa FC: cercant un difícil primer triomf contra els gironins

El Terrassa FC de Jordi López està preparant amb il·lusió la temporada a la Segona RFEF. I dels amistosos que disputarà en destaca un per raons de balanç particular: els egarencs mai no han pogut vèncer la UE Costa Brava, nova denominació de la UE Llagostera, d’Oriol Alsina, ara a Primera RFEF.

Terrassa FC Dimecres, 11 Agost 2021

De fet, la xifra de partits disputats entre tots dos equips es limita a cinc, resolts amb dos empats i tres triomfs gironins, 4 gols a favor i 13 en contra. Nascut el 1947, el conjunt del Gironès, que jugava la temporada 2004-2005 a Segona Regional, va arribar a actuar a Segona A dues campanyes. Després va descendir fins a Tercera (2018-19), va tornar a Segona B i el curs passat va accedir a la Primera RFEF. En nou temporades els gironins van aconseguir sis ascensos, el que va culminar amb l’arribada a Segona A. De fet, es tracta del municipi menys poblat dels Països Catalans que ha disposat d’un equip professional.

Contra el Terrassa FC, tan sols es registren tres partits, dos a la Lliga Tercera Divisió, el 2010-11, i l’amistós (0-1) de l’agost de 2017. Al Gironès, el 8 d’octubre de 2010, els egarencs van empatar 2-2 (gols de Molist i Urbano), i a Terrassa el Llagostera va imposar-se per 1-4 (gol en pròpia porteria). Els rogencs també van jugar un amistós l’agost de 2017 a l’Olímpic contra Llagostera B, amb 3-4 final (Vega, Raúl Torres, Daisuke).

El 25 de novembre de 2018, a Tercera Divisió, Terrassa FC (amb Cristian García a la banqueta) i Llagostera van empatar 1-1 (Arranz), i a la segona volta, amb uns egarencs sense opcions de promoció i enfonsats, els gironins van imposar-se per un dolorós 5-0. Si comptem l’ensopegada amb el filial, el balanç és de 0-2-4 i 7-17 en gols. Per tant, tot i ser un amistós estiuenc, existeix una certa “urgència històrica” per guanyar per primera vegada aquest conjunt. Està clar que en palmarès (títols) el Terrassa FC arrasa el Costa Brava, però les estadístiques particulars reclamen una millora que serà difícil d’aconseguir.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix