Merchán: “Pirri i Juanje transmeten il·lusió i generen un ambient espectacular”

Merchán: “Pirri i Juanje transmeten il·lusió i generen un ambient espectacular”

Després de poc més de sis mesos des que va anunciar que abandonava el Terrassa FC, Víctor Merchán torna a Terrassa per treballar “amb la màxima il·lusió” i signar “una bona segona volta” amb Pirri, Juanje, Montero i companyia. Sobre l’experiència de l’any passat, “si haguéssim estat al dia de tot i amb la il·lusió màxima crec que ens podríem haverclassificat per jugar el ‘play-off'”. Respecte a l’afició, paraules d’agraïment: “Ens donen molta vida. Esperem que ens donin suport en els pitjors moments i quan més els necessitem. Segur que serà així”.

Terrassa FC Divendres, 08 Gener 2016

Benvingut de nou a l’Estadi Olímpic, Víctor. Com et sents?

Molt content. Ho he dit moltes vegades, no volia marxar. Per culpa de la situació de l’any passat molts vam haver de buscar una sortida. Des que va sortir la possibilitat de tornar no m’ho vaig pensar, així que content.

La temporada passada vas estar prop de vuit mesos al Terrassa FC. Com recordes la teva primera etapa aquí?

Vaig arribar a l’octubre de 2014 i des de la sisena jornada i fins al final em vaig sentir molt a gust amb tothom. No sabia res del que em trobaria, però amb els companys i amb l’entrenador em vaig sentir molt bé, de veritat. La temporada passada vam fer un bon any, però la pena va ser com van acabar les coses. Crec realment que si els jugadors i els treballadors haguéssim estat al dia de tot i tothom amb la il·lusió màxima crec que ens podríem haver classificat per jugar el ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B.

Quin és el millor record que guardes de l’any passat?

Hi ha dies que l’afició venia a partits que jugàvem a fora i ens recolzava. Recordo el dia contra el FC Martinenc, que ens van donar suport, vam guanyar i vam estar celebrant-ho amb ells. O a Rubí, en l’últim partit. La veritat és que aquests moments amb l’afició són molt bonics.

No va ser un any fàcil, vas estar a un pas de marxar. Com viu un futbolista aquesta soledat? El fet de no tenir a ningú del club al costat?

No sabíem qui manava. Hi havia molta inestabilitat, no cobràvem… però bé, al final vam decidir ajuntar-nos, treballar per a nosaltres i per a l’afició que sempre ens recolzava i així ho vam fer. Ho vam intentar el millor possible fins al final.

Mantens el contacte amb els jugadors de l’any passat? Isaac i tu, sou carn i ungla

Sí, Isaac i jo som com germans. Amb l’any passat mantinc el contacte amb Pere Segarra principalment i també amb l’Ángel de la Torre.

Parla’ns del Montero, de David Pirri i Juanje i la resta de components del cos tècnic.

Espectacular. Sobretot t’adones quan estàs en altres llocs perquè la forma d’entendre el futbol de Pirri i de Juanje és exactament com ho entenc jo. Estic molt a gust amb tots ells. I Montero, el paper que fa és molt important. L’enllaç amb la gent de dalt i nosaltres es d’agrair. Treballa molt. Potser la gent no s’adona, però sense en Sergio les coses no serien igual.

Es troba molt a faltar l’estil i la forma de treballar i entrenar de Pirri i companyia?

L’ambient que generen el David i el Juanje és espectacular. Sempre estan de bon humor i sempre transmeten il·lusió. El grup és una pinya, ja m’ho han dit, així que amb la màxima il·lusió de seguir treballant amb ells i a veure si podem fer una bona segona volta.

Com han estat aquests últims mesos al FC Vilafranca?

És un bon club. Agraeixo molt des d’aquí la confiança que va dipositar en mi el Vilafranca. Em sap greu sortir així, però des que va sorgir aquesta possibilitat no m’ho vaig pensar. Allà he estat bé, és un gran club amb gent seriosa i treballadora que també aspira a moltes coses aquest any.

El 23 de juny de 2015 vas emetre un comunicat anunciant la teva marxa del Terrassa FC. Pensaves en tornar?

Venia pensant-ho perquè la forma de pensar meva no era molt amb la que vaig jugar a Vilafranca. També segueixo vivint a Terrassa i el desplaçament és molt llarg fins allà. Sempre he tingut la idea de tornar. Al final ha estat ara quan les coses estan millor, a l’hivern, però amb la màxima la il·lusió.

Com va ser enfrontar-se al Terrassa FC a l’Olímpic amb la samarreta del Vilafranca?

Una mica estrany perquè en els altres clubs en què he estat mai havia tingut la possibilitat de tornar a enfrontar-me a ells. Amb el Terrassa FC va ser la primera vegada. Et sents estrany perquè has jugat tantes vegades aquí i ho fas amb una altra samarreta i amb l’afició que no et dóna suport a tu, però molt content quan em van substituir perquè la gent em va mostrar el seu afecte i això m’ho porto i ho guardo amb molt d’afecte.

Recorda’ns teva trajectòria per a aquell que encara no et conegui, Víctor.

Vaig estar dos anys de benjamins a Fuenlabrada, que és d’on sóc, i en alevins ja vaig entrar a la cantera del Reial Madrid on he estat jugant 13 temporades. He recorregut tots els equips, fins al Real Madrid Castilla on vaig estar dues temporades. Després vaig sortir del Castilla i vaig fitxar per l’Espanyol B i un any després vaig anar a jugar al Caudal, un equip d’Astúries on vaig estar un any jugant a Segona B. Després, ja vaig venir al Terrassa FC.

Parla’ns de l’afició del Terrassa FC. Com és?

Espectacular. L’afició és una de les bases d’aquest club. No hi ha moltes aficions si marxes a jugar a camps llunyans i a una hora poc adient ells t’acompanyen. Estan quan fa fred, quan fa molta calor, quan plou i fa vent… La veritat és que tots ells ens donen molta vida. Esperem que ens donin suport en els pitjors moments i quan més els necessitem. Segur que serà així.

Et sents estimat, oi?

Sí, la veritat és que sí. M’ho demostren a les xarxes socials. Em deien que tant de bo tornés. També quan vaig venir a jugar amb el Vilafranca. Aquell dia vaig sentir els aplaudiments. Sempre estic agraït a tots ells i amb ganes de començar aquí una altra vegada.

Com estàs veient la lliga? A dalt estan Prat, Sabadell B, Montañesa i Gavà.

Potser ens esperàvem tots que el Prat estigui allà dalt amb una diferència important de punts perquè tenen una plantilla amb més recursos econòmics que els altres. Però a partir d’aquí hi ha molts equips contra els que pots guanyar o perdre i també equips perillosos que estan a dalt com Granollers i Júpiter que acaben de pujar. La lliga està molt competida i està bonica.

Com veus l’equip?

Només vaig poder veure el Terrassa FC el dia que el vaig patir. Aquell dia van ser molt superiors i van demostrar que saben fer el joc que ens agrada a tots i que vol l’entrenador. L’altre dia vaig venir a veure el matx contra el Prat i l’equip em va agradar. Van faltar detalls puntuals i al Prat, potser per estar a dalt, el va acompanyar la sort, però crec que l’equip està en disposició de fer les coses molt bé per lluitar per ocupar una de les primeres posicions.

Es pateix molt quan t’enfrontes al Terrassa FC?

Sí, sobretot a l’Estadi Olímpic. L’equip fa que et moguis i corris molt i això ho hem d’utilitzar per desgastar els rivals i que corrin. Nosaltres hem de tenir la pilota i a partir d’aquí desgastar al rival.

Envia un missatge a l’afició.

Que estiguin amb nosaltres a mort perquè que ho donarem tot. Amb ells som més forts i que quan estiguem bé, però sobretot quan estiguem malament, ens donin suport. Junts anem cap amunt.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix