Definida la pretemporada completa del Terrassa FC 21/22

Definida la pretemporada completa del Terrassa FC 21/22

El conjunt de Jordi López jugarà el Torneig d’Històrics i, com a mínim, cinc partits amistosos amb l’objectiu de preparar, amb les millors condicions, la temporada 2021/22 a Segona RFEF. Entre els rivals, la UE Llagostera, el CE Manresa i el CP San Cristóbal.

Terrassa FC Dimarts, 13 Juliol 2021

Queden menys de dues setmanes. El Terrassa FC 21/22 de Jordi López començarà a rodar el 26 de juliol amb la primera sessió de treball i l’equip té absolutament definit el calendari definitiu de partits que disputarà aquesta pretemporada abans que la lliga de Segona RFEF comenci, el cap de setmana del 4-5 de setembre.

  • El Terrassa FC prendrà part del XXXV Torneig d’Històrics com a vigent campió de la competició. L’equip terrassista, que ha quedat enquadrat al grup 1 i s’haurà d’enfrontar a la UE Vilassar de Mar i el FC Martinenc, jugarà els dos partits d’aquest triangular previ dilluns 2 d’agost al Municipal del Guinardó. De superar aquesta primera fase, el Terrassa jugarà la semifinal el dissabte 7 d’agost (a les 17h o a les 19h) i d’accedir a la final, lluitarà per sumar el segon trofeu Històrics consecutiu diumenge 8 d’agost (a les 18h).
  • De no classificar-se per a la fase final del Torneig d’Històrics 2021, el Terrassa FC jugarà un amistós a domicili dissabte 7 d’agost contra l’EF Guineueta de Tercera RFEF (horari per determinar).
  • La tercera setmana de la pretemporada finalitzarà amb un partit amistós al camp de la UE Llagostera de Primera RFEF. Serà el 14 d’agost (horari per determinar).
  • Quatre dies després, dimecres 18 d’agost, el Terrassa jugarà al Municipal Xevi Ramón de la UE Vilassar de Mar el tercer matx amistós de la pretemporada (horari per determinar).
  • Dissabte, 21 d’agost, a les 19h, el Terrassa FC es desplaçarà fins al Municipal del Carrer Girona per jugar, contra l’EC Granollers, un nou partit preparatori.
  • La setmana prèvia a l’inici de la lliga també comptarà amb un amistós entre setmana: serà dimarts 24 d’agost (horari per determinar) davant el CP San Cristóbal al Municipal de Ca n’Anglada, sempre i quan la instal·lació de la nova gespa hagi finalitzat.
  • El dissabte 28 d’agost, el Terrassa jugarà l’últim partit preparatori davant el CE Manresa en un escenari i horari encara per determinar.

En total, i a banda de la participació de l’equip al Torneig d’Històrics 2021, el Terrassa FC jugarà com a mínim un total de cinc partits amistosos amb l’objectiu de preparar l’equip en les millors condicions per fer front la participació del Terrassa a Segona RFEF.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

 

SOFAGRUP opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix