Cerdanyola-Terrassa FC: un nou repte

Cerdanyola-Terrassa FC: un nou repte

Els records positius del Terrassa FC a Cerdanyola del Vallès haurien d’inspirar l’equip en un camp ben complicat, el del primer classificat d’un dels grups de la primera fase. Els de Juanjo García han d’esprémer les seves virtuts tot i no haver pogut jugar el matx contra el Girona B per un avís de positiu per COVID-19 rebut el mateix diumenge al matí que va provocar gran indignació a Terrassa.

Terrassa FC Dimecres, 28 abril 2021

En el darrer referent a Cerdanyola, el 6 d’octubre de 2019, el Terrassa FC va vèncer per 0-2, amb doblet d’Arranz. En la campanya anterior, l’11 de setembre del 2018, tots dos conjunts van empatar 1-1 (gol de Toledo). A la primera volta de la fase d’ascens, fa tres setmanes, el Terrassa va imposar-se al Cerdanyola per 2-1 a l’Olímpic, amb gols d’Àlex Fernández i Lucas Viña.

El balanç particular ha estat força equilibrat durant diverses campanyes, però darrerament, de forma progressiva, s’ha anat decantant a favor del Terrassa FC: 9 victòries, 6 empats i 3 derrotes, 32 gols a favor, 15 en contra. Els egarencs intentaran assolir la desena victòria contra aquest rival.

A Cerdanyola del Vallès, l’11 de maig del 2014 a La Bòbila i el 14 de maig del 2017 a Les Fontetes, els egarencs van assegurar dues promocions d’ascens. Un 2-3 brutal el 2014 i el 0-2 (Raíllo, de penal, i Nils) del 2017, que va confirmar matemàticament una nova promoció, són ben recordats. 

En temporades anteriors, els rogencs van empatar a Cerdanyola i van guanyar a l’Olímpic: 0-0 i 1-0 (Toro a l’últim sospir), 1-1 i 2-0 (gols d’Arranz i Daisuke). El primer matx a Cerdanyola, un amistós el 15 d’agost del 2012, va acabar 0-0. Curiosament, el primer duel oficial, el 2013-14, va coincidir amb el 2-3 (Pedro, Gallar i Montoro) que va desfermar una gran alegria. Ara, el Terrassa FC afronta un nou gran repte.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix