Terrassa FC-Girona B: primer duel contra aquest filial

Terrassa FC-Girona B: primer duel contra aquest filial

Un Terrassa FC llançat després del gran triomf per 0-3 a Granollers i situat en zona d’ascens directe afronta un nou partit clau contra el temible filial del Girona. Els rogencs sumen 41 punts (empatats amb Cerdanyola i Vilafranca), i els gironins, 40.

Terrassa FC Dimecres, 21 abril 2021

El matx entre Terrassa FC i Girona B és el primer contra un filial del Girona FC anomenat així, tot i que durant unes quantes temporades el filial era el Peralada. En aquest sentit, els egarencs haurien hagut d’assolir un ascens administratiu fa uns anys, però en una decisió federativa contra tota lògica es va beneficiar el Peralada i es va perjudicar la tercera ciutat de Catalunya.

Els de Juanjo García han recuperat l’olfacte golejador d’Arranz, i en atac compten amb ajudants periòdics com Àlex Fernández o Lucas Viña. Davant el Girona B s’acabarà la primera volta de la fase d’ascens. El balanç contra el primer equip del Girona FC és favorable al Terrassa FC. Així, de 118 partits disputats, els egarencs n’han guanyat 50, n’han empatat 29 i han cedit en 39. Curiosament, en gols el balanç és de 189 a 192. Els gironins van ser segons de subgrup. Tanmateix, l’Olímpic ha de ser un talismà per al Terrassa FC.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix