Ja a la venda les 1.000 úniques entrades del partit de fase d'ascens contra el Girona B!

Ja a la venda les 1.000 úniques entrades del partit de fase d'ascens contra el Girona B!

El Terrassa FC posa a la venda, de forma anticipada, les entrades per al matx que els homes de Juanjo García jugaran aquest diumenge (18h) a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Terrassa FC Dilluns, 19 abril 2021

Amb l’objectiu que l’afició del Terrassa FC pugui gaudir, amb totes les mesures de seguretat i higiene, partit de la tercera jornada de la segon fase que el primer equip del Terrassa disputarà aquest diumenge, a les 18h, contra el Girona FC B, el club ha establert les següents mesures per evitar aglomeracions i cues innecessàries:

 • Els socis 20/21 tenen absolutament garantit l’accés gratuït a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Tota persona que formi part de la família del Terrassa FC i tingui el seu carnet de temporada renovat tindrà una entrada assegurada, però per accedir al camp l’haurà de recollir de forma anticipada a les oficines del club i signar la declaració de responsabilitat.
 • Els aficionats del Terrassa que no siguin socis 20/21 poden comprar les seves entrades anticipades a les oficines per només 10€ a Tribuna o 8€ a General/Gol. També hauran de signar la declaració de responsabilitat.
 • Les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa venen entrades anticipades i amb seient assignat per al matx d’aquest diumenge des d’aquest dimecres i ho farà, fins divendres, 23 d'abril, de 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h.
 • En el cas que sobrin entrades, diumenge, a les 17h, es posaran a la venda a les taquilles de Tribuna del club.
 • Donada la limitació de l’aforament i amb l’objectiu que el màxim nombre de socis i aficionats del Terrassa FC puguin accedir, el club anul·la tots els passis gratuïts i invitacions.
 • Descarrega't la declaració de responsabilitat!
 • L’accés de públic, que complirà les especificacions del Protocol per a minimitzar el risc de contagi de COVID-19 i comptarà amb control de temperatura i gel hidroalcohòlic en cada punt, es farà a través de quatre accessos:
  • Tribuna A, per als espectadors ubicats a Tribuna Alta Esquerra i Tribuna Mitjana Esquerra. Es la porta que dona accés a les oficines del club a l’Estadi Olímpic de Terrassa.
  • Tribuna B, per a la gent que haurà de seure a Tribuna Alta Dreta i Tribuna Mitjana Dreta. És l’accés que es troba situat més a prop de l’Abat Marcet. Aforament màxim de tota la Tribuna: 600 espectadors.
  • General. Serà l’accés per als aficionats que hauran de seure a la zona General Esquerra i General Dreta. Capacitat màxima: 300 espectadors.
  • Gol Nord. Aforament màxim: 100 espectadors.
 • El club posa a la venda els carnets de soci del Terrassa FC 20/21 per la meitat de preu per aquest últim partit i els corresponents a la segona fase. Així, el carnet de Tribuna passa a tenir un preu de només 80€ i General/Gol només 30€. La resta de categories també costaran la meitat: el carnet especial (jubilat/da, aturat/da, pensionista i joves de 18 a 25 anys, 50€ a Tribuna i 25€ a General/Gol), carnet futbol base (fins a dos adults amb jugadors/es al Terrassa FC, 60€ a Tribuna i 20€ a General/Gol) i el pack família (nucli familiar format per dos adults i accés a menors de 18 anys, 100€ a Tribuna i 50€ General/Gol) redueixen al 50% el seu preu.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

 
SOFAGRUP opt 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix