El Terrassa FC, amb un dels millors coeficients defensius de Tercera

El Terrassa FC, amb un dels millors coeficients defensius de Tercera

El Terrassa FC, que està protagonitzant la millor arrencada defensiva de la seva història (només 5 gols rebuts en 14 partits, amb una mitjana de 0,35 gols per contesa), és un dels millors de tots els grups de Tercera.

Terrassa FC Dilluns, 15 Febrer 2021

De fet, els egarencs superen tots els equips dels grups I (Galícia), II (Astúries), III (Cantàbria), V (Catalunya), VI (Comunitat Valenciana), IX (Andalusia i Melilla), X (Andalusia i Ceuta) i XVII (Aragó). L’equip amb millor balanç defensiu és el Montijo, del Grup XIV (Extremadura), amb 3 gols soferts en 16 partits (0,18 per partit). Al Grup IV (País Basc), el CD Vitòria només ha rebut 4 gols en 15 partits, tot i que el seu balanç de punts és menor que l’egarenc (22 els vitorians, 27 el Terrassa FC).

Al Grup VII (Comunitat de Madrid), el Móstoles CF ha rebut només 4 gols, però en 12 partits (el coeficient és de 0,33 per partit). Al Grup VIII (Castella-Lleó), la Gimnàstica Segoviana ha rebut 5 gols en 16 partits. Al Grup XI (Balears), el Platges de Calvià ha encaixat 5 gols en 13 partits (amb un coeficient de 0,38). Al Grup XII (Canàries), la UD San Fernando porta 4 gols rebuts en 9 partits (0,44 de mitjana), i l’Atlético Paso 5 en 9 partits (0,55). Al Grup XIII (Múrcia), l’Atlético Pulpileño ha encaixat 4 gols en 13 partits (0,3), i el Real Murcia Imperial 4 en 12 (0,33). Al Grup XV (Navarra), l’AD San Juan ha encaixat 4 gols en 13 partits (0,3). Al Grup XVI (La Rioja), CD Varea i Racing Rioja han rebut 5 gols en 14 partits (com els rogencs). Al Grup XVIII (Castella-La Manxa), l’Atlético Albacete porta 4 gols en 14 partits (0,28), i el CD Marchamalo, 5 en 14.

Per tant, el Terrassa FC es troba entre els 10 millors equips defensius de tots els grups de Tercera. És cert que el batibull de partits jugats i coeficients és complex, però el que està clar és que la solidesa a la rereguarda vermella és una referència.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix