Terrassa FC- Vic Riuprimer: comença la segona volta

Terrassa FC- Vic Riuprimer: comença la segona volta

El Terrassa FC femení iniciarà contra el Vic Riuprimer la segona volta amb l’objectiu d’intentar sumar algun punt i trencar la sèrie punyent d’1 de 27 punts que acumula actualment. El tècnic Joan Bacardit haurà de fer mans i mànigues per intentar capgirar una tendència que sembla indeturable.

Terrassa FC Dissabte, 13 Febrer 2021

El rival és molt complicat, un Vic Riuprimer que ja a la primera volta es va imposar per un clar 4-2. Després, les vermelles es van recuperar lleugerament, però aquesta reacció va ser un miratge i la classificació actual reflecteix el rendiment in diminuendo de l’equip.

Les egarenques haurien de centrar-se a intentar tallar la sagnia d’ensopegades, sense marcar-se més objectius a llarg termini, ja que la salvació, hores d’ara, sembla molt difícil si no hi ha cap reforç substancial. De fet, l’opció de salvar-se (com ha ocorregut diversos cops en els últims any i ha beneficiat altres equips) passa perquè no es reprengui la competició de Preferent.

En els referents, després que el Terrassa FC fos campió de Primera Catalana i assolís l’ascens, es va trobar a Preferent les osonenques. El 18 de novembre de 2018, les rogenques van batre el Vic Riuprimer Refo per 3-2 a l’Olímpic, amb doblet de Tomàs i un gol de Martín.

A la segona volta, cap a les acaballes, el Terrassa FC va arrencar un  4-4 de Vic, el 31 de març de 2019 (dos gols de Tomàs i Plaza), en una remuntada que va conduir l’equip fins a categoria nacional. El Terrassa FC va sumar en aquella Lliga 52 punts i un balanç de 16 triomfs, 4 empats i 8 ensopegades. Les vigatanes també van ascendir.

A la Lliga de Primera el Terrassa FC, el 17 de novembre de 2019 el Terrassa va vèncer per 1-2 a Vic, amb gols de Cerdan i Judit Domene. El matx de la segona volta, previst per al 5 d’abril de 2020, no es va poder disputar arran de la pandèmia de la COVID-19.

En síntesi, el balanç històric femení és de dos triomfs terrassistes, un empat i dues derrotes. El balanç masculí afavoreix el Terrassa FC: en 53 partits, 27 triomfs, 11 empats i 15 derrotes, 113 gols a favor i 86 adversos. Sumant noies i nois, el saldo és aquest: 57 partits, 29 victòries del Terrassa, 12 empats, 17 derrotes, 124 gols favorables, 99 en contra.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix