Sant Gabriel-Terrassa FC: un desplaçament molt exigent

Sant Gabriel-Terrassa FC: un desplaçament molt exigent

El Terrassa FC femení disputa el seu primer matx de 2021 conscient dels escull que entranya visitar el CE Sant Gabriel, segon a la classificació amb 20 punts, a quatre del Son Sardina, però amb un partit menys.

Terrassa FC Dijous, 07 Gener 2021

Les egarenques estan en zona de salvació pels pèls. Son cinquenes per la cua (descendeixen quatre equips), empatades a 8 punts amb el Riudoms (el primer conjunt en zona vermella), només un per sobre del Pallejà (7 punts), amb quatre sobre el Girona i amb cinc sobre el Collerense. Les vermelles han sumat només un punt dels darrers 15 disputats.

En aquest escenari, cal plantejar-se el partit amb desimboltura, com una oportunitat de progressar i d’afermar conceptes. Les de Sant Adrià de Besòs porten quatre triomfs consecutius (contra Balears, Girona,  Pallejà i Saragossa B), i només han caigut al camp del líder Son Sardina (2-1). Els altres conjunts que han estat capaços d’esgarrapar algun punt al Sant Gabriel han estat l’Europa  i l’Igualada, amb sengles 1-1, el de les de l’Anoia a domicili.

El CE Sant Gabriel va néixer a Sant Adrià de Besòs el 1960, i la secció femenina el 1996. De fet, el primer equip del Sant Gabriel, que actua a Segona Nacional, va arribar a jugar a Superlliga femenina.

Una dada curiosa és que, en el darrer referent particular, el Terrassa FC va batre el Sant Gabriel per 1-0 a l’Olímpic l’1 de març de  2020 també a Primera Nacional, amb gol de Cerdán. L’equip es va situar desè. I així es va quedar, atès que va començar el confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19 i no es va disputar cap altre partit. A la primera volta, les del Barcelonès es van imposar per 3-1, gol de Marcet.

A Preferent, el 2018-19, el 28 d’abril de 2019 el Terrassa FC va batre el Sant Gabriel (filial) per 2-3, amb dianes de Judit Domene, Sánchez i Plaza, després d’un 3-6 advers a la primera volta (gols de Plaza en dues ocasions i Judit Domene). El balanç és de dues victòries per a cada equip, 8 gols a favor de les vermelles i 11 en contra davant un oponent molt exigent.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix