Terrassa FC: rècord històric absolut de 328 dies invicte (17 partits oficials seguits)

Terrassa FC: rècord històric absolut de 328 dies invicte (17 partits oficials seguits)

Un total de 328 dies invicte en partit oficial sumarà divendres el Terrassa FC, nou rècord històric absolut del club. A més, ja acumula 17 partits oficials seguits invicte.

Terrassa FC Dimarts, 01 Desembre 2020

El Terrassa FC de Xevi Molist suma la segona jornada seguida com a líder del Subgrup A (empatat però amb millor diferència de gols que l’Europa) i del Grup V en global (empatat però amb millor diferència de gols que Europa, Cerdanyola, Peralada i Sant Andreu) gràcies als 14 de 18 punts assolits.

L’equip protagonitza la millor arrencada de la història en punts i sense rebre gols (fora de casa) en categoria nacional, i va amassant una ratxa de somni: 17 partits seguits invicte en competició oficial i 328 dies (comptant fins al 4 de desembre de 2020, ja que el dia 5 juga a Vilafranca) guanyant o empatant, sèrie que va arrencar el 12 de gener de 2020 amb el 2-2 al camp del Sant Andreu.

L’anterior millor ratxa (ara superada) era la de la temporada 1961-62, quan el Terrassa FC actuava a Tercera (equivalent a l’actual Segona B), des de l’1 novembre de 1961 (2-1 a l’Olot) fins al 17 de març de 1962, és a dir, 137 dies: dotze victòries (la darrera, un 2-0 al Puig-reig) i set empats. Ara, el Terrassa FC enllaça nou triomfs i vuit empats.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix