Vic Riuprimer-Terrassa FC: tot cercant una bona arrencada

Vic Riuprimer-Terrassa FC: tot cercant una bona arrencada

El flamant Terrassa FC femení, de Primera Divisió i amb una trajectòria de somni en les darreres campanyes (un títol i dos ascensos), inicia la singladura en la campanya 2020-21 amb il·lusió. El primer rival és el Vic Riuprimer, company de batalles en les darreres temporades.

Terrassa FC Dissabte, 17 Octubre 2020

Així, quan el Terrassa FC va acabar campió de Primera Catalana i va assolir l’ascens, es va trobar a Preferent les osonenques. El 18 de novembre de 2018, les vermelles es van imposar al Vic Riuprimer Refo per 3-2 a l’Olímpic, amb doblet de Tomàs i una diana de Martín.

A la segona volta, cap a les acaballes, el Terrassa FC va arrencar un espectacular 4-4 de Vic, del 31 de març de 2019. Aquell empat va ser un tresor, decisiu per assegurar la tercera posició i l’ascens a Primera Divisió. Els doblets de Tomàs i Plaza van permetre una gran remuntada en una segona volta antològica, que va conduir l’equip fins a categoria nacional. El Terrassa FC va sumar en aquella Lliga 52 punts i un balanç de 16 triomfs, 4 empats i 8 ensopegades. Les vigatanes també van ascendir.

Després d’un amistós el setembre de 2019 (2-0 per al Vic), a la Lliga de Primera el Terrassa FC va començar amb dubtes, però va encadenar resultats positius confirmats el 17 de novembre de 2019: 1-2 a Vic, amb gols de Cerdan i Judit Domene. El partit de la segona volta, previst per al 5 d’abril de 2020, ja no es va poder disputar arran de la pandèmia provocada per la COVID-19. Tanmateix, tots dos conjunts van mantenir la categoria per mèrits propis i sense haver de gaudir de l’”amnistia coronavírica”.

En síntesi, el balanç històric femení és de dos triomfs terrassistes, un empat i una derrota. El balanç masculí afavoreix el Terrassa FC: en 53 partits, 27 triomfs, 11 empats i 15 derrotes, 113 gols a favor i 86 adversos. Sumant noies i nois, el saldo és aquest: 57 partits, 29 victòries del Terrassa FC, 12 empats, 16 derrotes, 122 gols favorables, 95 en contra. Vic inspira el Terrassa, que vol riure primer i començar amb bon peu una temporada prometedora.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Marina Parés 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix