En marxa la campanya de socis 20/21 del Terrassa FC!

En marxa la campanya de socis 20/21 del Terrassa FC!

‘Tu ets Terrassa FC’, nou claim del Terrassa FC 20/21. El preus dels carnets continuen congelats per cinquena temporada consecutiva.

Terrassa FC Dimarts, 06 Octubre 2020

El Terrassa FC posa en marxa la campanya de socis 20/21. Sota el nou lema del club ‘Tu ets Terrassa FC’, el Terrassa manté les mateixes tarifes per cinquè any consecutiu i engega una iniciativa especial en temps de pandèmia per homenatjar l’important paper de l’afició en el futbol: els noms dels 100 primers nou socis o aficionats que renovin el seu carnet apareixeran en una edició especial de la mascareta oficial que el club posarà a la venda amb motiu de l’inici de la nova temporada.

El club manté les tarifes i les cinc grans categories que engloben els carnets del Terrassa FC: adults (només 160€ a Tribuna o 60€ a General/Gol), especials per als aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 25 anys (només 100€ a Tribuna o 50€ a General/Gol), futbol base per a dos adults amb fills jugant al club (120€ a Tribuna o 40€ a General/Gol), pack familiar per a un nucli familiar format per dos adults i accés amb menors d’edat (només 200€ a Tribuna o 100€ a General/Gol) i menors de 18 anys, que sempre permetrà l’accés totalment lliure i gratuït (tant a la zona de Tribuna com General/Gol) a tots els menors de 18 anys que, de forma gratuïta, es facin el carnet del club.

Amb aquest llançament, les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa permeten, des d’aquest dimecres, 7 d’octubre, en horari de dilluns a divendres 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h renovar el carnet de soci del Terrassa FC i optar als 100 primers socis a formar part d’una mascareta especial que el club posarà a la venda en breu per a una temporada també excepcional.

ELS PACKS D'EMPRESA CONTINUEN UNA TEMPORADA MÉS

Paral·lelament, el Terrassa FC segueix apostant per la posada a la venda de tres packs d'empresa: empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per només 250€, empresa or (4 carnets de Tribuna) per només 500€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900€.

El carnet de soci del Terrassa FC inclourà l'accés gratuït a tots els partits de lliga 2020-2021 i Copa del Rei que l’equip disputi a l'Estadi Olímpic de Terrassa i inclourà, entre d’altres descomptes amb la família de patrocinadors, sponsors i col·laboradors del club, beneficis dels possibles nous acords de preus populars per només 5€ en els partits que l'equip disputi a camps rivals.

Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis també es congelen: l’accés a Tribuna es mantindrà a 10€ i les entrades de General/Gol continuaran costant 8€.

Perquè tot i la difícil situació que estem vivint a causa de la pandèmia de la COVID-19 i el nostre dia a dia i el futbol no siguin, de moment, com abans. Encara que la crisi sanitària obliguin a confinar de nou la població i patir restriccions, suspendre partits o prohibir l’entrada de públic als partits, tu, aficionat/da, soci/a, egarenc/a, simpatitzant, familiar, jugador/a... Tu ets Terrassa FC.

Fes-te soci i dona suport l’equip de la teva ciutat!

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix