Comunicat oficial en relació a la comercialització de mascaretes i altres productes de marxandatge del Terrassa FC sense autorització del club

Comunicat oficial en relació a la comercialització de mascaretes i altres productes de marxandatge del Terrassa FC sense autorització del club

Al club li consta que s’estan fabricant i comercialitzant mascaretes i altres productes de marxandatge i materials promocionals amb l’escut del Terrassa FC sense autorització.

Club Dissabte, 30 Mai 2020

Des del Terrassa FC es vol manifestar els següent:

  • L’escut forma part de la marca TERRASSA FC, que està registrada a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques a nom del club. El Terrassa FC, com a propietari de la marca i d’acord amb la Llei 7 /2001, del 7 de desembre, de Marques, té el dret exclusiu sobre la marca.
  • Només el club pot fabricar, vendre i distribuir productes amb l'escut i la marca del TERRASSA FC.
  • Està prohibit utilitzar, fabricar i vendre qualsevol producte amb l’escut del Terrassa FC i/o amb el nom del Terrassa FC, sense l’autorització del club. Tampoc està permesa la seva imitació.
  • El club requereix que totes les persones que fins ara hagin vulnerat els drets del Terrassa FC com a propietaris de la marca es posin en contacte amb club a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal d’intentar arribar a un acord. En cas contrari, el Terrassa FC valora la possibilitat de demanar, a part del cessament en l’ús de la marca, la indemnització per danys i perjudici contemplada en la Llei de Marques.
  • A partir d’aquesta comunicació, qualsevol ús no autoritzat de la marca TERRASSA FC comportarà l’inici de la corresponent acció judicial en defensa dels drets del club, en la que es demanarà una indemnització pels danys i perjudicis causats.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix