Lluís Ros no serà l’entrenador del Terrassa FC femení 20/21 però continuarà lligat al club

Lluís Ros no serà l’entrenador del Terrassa FC femení 20/21 però continuarà lligat al club

El terrassenc seguirà dirigint l’Aleví A terrassista i serà el nou responsable dels equips alevins.

Club Dilluns, 11 Mai 2020

Lluís Ros Arjona (29/10/1976) no dirigirà el Terrassa FC femení de Primera Divisió Nacional la propera temporada, però continuarà lligat al Terrassa. El terrassenc, que es va fer càrrec de l’equip el 9 d’octubre del 2019 en substitució de Víctor Vera, en la seva primera experiència com a entrenador d’un equip femení, causa baixa de la banqueta del Terrassa FC femení després d’un balanç de set triomfs, dos empats i sis derrotes i col·locar l’equip en posicions de salvació a la categoria de bronze del futbol femení estatal.

Ros continuarà una temporada més sent l’entrenador de l’Aleví A del Terrassa i el club confia en ell per ser el nou responsable dels equips alevins del Terrassa FC.

El Terrassa FC vol agrair públicament a Lluís Ros la seva dedicació, professionalitat i compromís durant aquests mesos de treball i sacrifici al capdavant del Terrassa FC femení i està encantat de poder comptar amb ell una temporada més.

MISSATGE DE LLUÍS ROS A LES XARXES SOCIALS:

Una vegada presa la decisió per part de la RFEF de donar per finalitzada la temporada de Primera Divisió Nacional femenina, aquest equip ha aconseguit poder gaudir un any més d'aquesta categoria. No ha estat fàcil el camí, però heu treballat per aconseguir-ho i us mereixeu aquest premi. Un dia del mes d'octubre ens vau acollir al grup. Acollíeu a un entrenador sense cap experiència anterior en el futbol femení i us puc assegurar que aquesta ha estat una de les millors experiències futbolístiques i vitals que he gaudit com a entrenador. Gràcies.

Gràcies de tot cor a totes i cadascuna de vosaltres, sou molt grans. Gràcies Mario Navarro per haver-me acompanyat en aquesta aventura. Amb tu, tot ha estat molt més fàcil. Gràcies Alberto González per recolzar-me sempre i per treure el màxim de les nostres porteres. Gràcies Jessica León per cuidar-nos a tota la plantilla, per tractar i recuperar a les jugadores cada setmana. Gràcies Román per tenir-ho tot controlat en tot moment.

I com no, gràcies al Terrassa FC, el meu club, la meva casa, per confiar en mi i donar-me aquesta oportunitat. Espero haver estat a l'alçada.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix