Diego Blanco, nou entrenador del primer equip de futbol sala del Terrassa FC

Diego Blanco, nou entrenador del primer equip de futbol sala del Terrassa FC

L’egarenc dirigirà el primer equip terrassista de futbol sala la propera temporada, tasca que compatibilitzarà amb el càrrec de responsable de l’àrea de futbol sala del club.

Club Divendres, 08 Mai 2020

Diego Blanco Triviño (09/10/1974) serà el nou tècnic del primer equip masculí de futbol sala del Terrassa FC la propera temporada. El terrassenc dirigirà el conjunt terrassista al grup 1 de la Primera Divisió Catalana, en substitució de Pol Montserrat, que causa baixa per dedicar-se en exclusiva a la seva tasca com a jugador.

Al costat de Diego Blanco hi serà com a segon tècnic Ramón Cañellas Bruquetas (16/03/1968), que s’incorporarà al Terrassa FC provinent de la banqueta del CFS Pallejà i que va treballar amb Blanco durant quatre anys al CN Sabadell, i Salva Montero Giráldez (27/07/1989), que continuarà una temporada més com a entrenador de porters del primer equip de futbol sala del Terrassa FC.

Diego Blanco continuarà una temporada més com a màxim responsable de la secció de futbol sala del Terrassa FC i encadenarà quatre temporades consecutives al capdavant d’una àrea que, entre masculins i femenins, compta amb un total de 19 equips i més de 240 jugadors.

UN REFERENT AL FUTBOL SALA

Blanco, que en el moment de la seva retirada va ser el jugador amb més edat en jugar a Primera Divisió, ha estat entrenador de l’equip de futbol sala del Club Natació Sabadell de Segona Divisió B, equip que s’ha encarregat de pujar de categoria. L’egarenc va debutar com a entrenador a la PB Monistrol, quan va aconseguir en el seu debut l’ascens de categoria i ha estat entrenador de la selecció catalana de futbol platja.

Diego Blanco va començar a jugar el 1994 a l'Epic Casino Terrassa i d'allà va saltar al Martorell, on hi va jugar deu temporades. La seva trajectòria passa per equips com el Playas de Castellón, el Benicarló Aeroport Castelló, el Centelles, el Sala 5 Martorell i el Peñíscola.

En el seu palmarès destaquen dos campionats d'Espanya sub23 de seleccions autonòmiques (95/96 i 96/97), sis copes de Catalunya (2001-05 i 2007), ser el màxim golejador a Segona amb 40 gols al Sala 5 Martorell, dos ascensos consecutius (de Segona B a Primera) com a jugador també amb el Sala 5 Martorell i un ascens més amb el Peñíscola de Segona a Primera Divisió.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix