El tècnic Pol Montserrat causa baixa del futbol sala del Terrassa FC

El tècnic Pol Montserrat causa baixa del futbol sala del Terrassa FC

L'entrenador del primer equip terrassista masculí de futbol sala deixa les banquetes per centrar-se en la seva carrera de jugador.

Club Divendres, 01 Mai 2020

El tècnic Pol Montserrat Andrés (01/12/1992) es desvincula del club per decisió pròpia i no formarà part del futbol sala del Terrassa FC 20/21. Montserrat ha decidit fer una pausa en la seva carrera com a entrenador, centrar-se en la seva faceta de jugador de futbol sala i causar baixa de l'equip terrassista de la propera temporada. El tècnic terrassista va aconseguir l'any passat l’ascens a Primera Divisió Catalana amb el CE González Serra, ara Terrassa FC, amb 55 punts i 18 triomfs, un empat i només cinc derrotes (127 gols a favor i 67 en contra).

Aquesta temporada, fins que la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 va obligar a paralitzar totes les competicions, el primer equip masculí de futbol sala del Terrassa FC ocupava la 10a plaça, tres punts per sobre del descens, i acumulava set victòries, dos empats i set derrotes (75 gols a favor i 62 en contra).

El club agraeix a Pol Montserrat la professionalitat i el compromís que ha demostrat defensant els colors del Terrassa FC durant aquest temps i li desitja molta sort en el seu futur personal i professional.

MISSATGE DE POL MONTSERRAT A LES XARXES SOCIALS:

"Llegó. Llegó el día en el que he decidido, después de mucho pensar, dejar la pizarra de lado, dejar de vibrar desde la banqueta, dejar de dirigir a un equipo. Son millones los momentos que he pasado como entrenador al lado de muchísimos jugadores. Lo más bonito de todo es que de cada uno me llevo un bonito recuerdo, y espero que sea recíproco. Solo tengo palabras de agradecimientos para Jordi Serra con su escuela, dónde me fui formando cómo entrenador, para acabar en el Terrassa FC, haciendo realidad un sueño familiar, el poder ser entrenador del equipo de la ciudad. Seguro que nos encontraremos de nuevo por el camino. Gracias a todos y hasta pronto"

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix