Experiència satisfactòria del Terrassa FC amb els equips búlgars

Experiència satisfactòria del Terrassa FC amb els equips búlgars

Els partits internacionals del Terrassa FC són nombrosos, alguns d’ells contra equips amb una trajectòria destacada als seus països. En el cas de Bulgària, els egarencs registren un sol duel, però contra el club amb més palmarès del seu país, el CSKA de Sofia, amb el nom complet de PFK CSKA Sofia. PFK vol dir Profesionalen Futbolen Klub, i CSKA significa em búlgar Zentralen Sporten Klub na Armijata, és a dir, Club Esportiu Central de l'Exèrcit.

Club Dimarts, 24 Març 2020

El CSKA, amb orígens remots el 1923 i amb aquest nom des del 1948, ha experimentat 14 canvis de denominació (el Terrassa FC també n’ha protagonitzat uns quants, però aquesta quantitat és sorprenent). És el club amb més lligues búlgares, una d’elles el 1974-75.

Precisament aquella temporada el Terrassa FC va organitzar la segona edició del Torneig Ciutat de Terrassa. Al partit per la tercera posició, l’1 de setembre del 1974, els egarencs van batre el poderós CSKA de Sofia per 3-1, amb dos gols de Rosselló i un de Juanete. Aquest triomf devia inspirar els rogencs, ja que aquella temporada van assolir l’ascens a Segona A, després del cèlebre triomf contra el Ieclà per 4-1, tot remuntant el matx amb tres gols de Rosselló i un altre en pròpia porteria davant un Estadi Municipal ple a vessar, en una demostració multitudinària de terrassisme. Per tant, l’únic matx contra un equip búlgar va esdevenir talismà per al Terrassa FC.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix